annonse

annonse

SiO Athletica til Kringsjå

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

SiO Athletica åpner treningssenter på Kringsjå til høsten. Senteret blir på cirka 500 kvadratmeter – med minst samme antall kvadratmeter til utetrening.

Planen er at treningssenteret skal stå klart i løpet av høstsemesteret 2018. Treningssenteret vil ligge i Olav M. Troviks vei 72, i samme bygg som matbutikken på Kringsjå studentby, ifølge en pressemelding.

Nå begynner arbeidet med hvordan treningssenteret vil se ut og hvilke treningstilbud som skal tilbys.

Ønske fra Kringsjåstudentene

I 2020 vil Kringsjå Studentby ha rundt 4 000 beboere. I en undersøkelse sendt ut til beboerne på studentbyen i 2017, var treningssenter høyt oppe på ønskelisten over tilbud som studentene ønsker seg på Kringsjå. Til høsten blir det altså en realitet.

– Med medlemskap i SiO Athletica vil studentene ha tilgang til seks forskjellige treningssentre nær campusene og nå også på Kringsjå Studentby. Dette er noe vi gleder oss til, sier direktør for SiO Athletica, Fredrik Refsnes, og legger til at de også vil ta i bruk uteområdene på studentbyen.

Uteområdene i ny drakt

I tillegg til å tilby et innendørs treningstilbud, vil SiO Athletica også legge til rette for trening utendørs for studentene.

– Vi er foreløpig på idestadiet, og mange av ideene lar seg realisere både innendørs og utendørs. Kringsjås nære beliggenhet til marka er en klar fordel, sier Refsnes.

Treningssenteret på Kringsjå blir SiO Athleticas sjette treningssenter i Oslo. Et medlemskap gir studentene tilgang til alle de seks treningssentrene.

LES OGSÅ: Oppdrag: Få flest mulig studenter til å trene

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]