annonse

annonse

Ny sjef i Family Sports Club-kjeden

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Jamie Sorensen blir ny daglig leder i Family Sports Club-kjeden fra august. Han erstatter Line Norum som har sittet i sjefsstolen i 12 år.

– Vi kjenner Jamie godt fra tidligere, og er veldig glade for at han vil komme tilbake for å lede Family Sports Club-kjeden, sier styreleder Cato Haug.

– Jamie har en meget relevant bakgrunn, kjenner markedet og FSC meget godt, har god økonomisk kompetanse og er kreativ med stor gjennomføringskraft – dessuten er han meget hyggelig og omgjengelig. Vi ser frem til at han starter i august, fortsetter han.

Jamie Sorensen har jobbet i treningsbransjen i snart 10 år, og har mange års erfaring fra Family Sports Club hvor han startet sin bransjekarriere.

Tilbake til røttene

I 2015 gründet hanTreningsindustrien.no, før nettsiden ble lansert i januar 2016. Han gikk videre etter kort tid for å jobbe med salg i Qicraft Norway – hvor han jobbet ca. ett år.

– Det har vært veldig spennende å jobbe i Qicraft. Det er en gjeng med svært kompetente personer der, som jeg har lært veldig mye av, og som jeg ser frem til å samarbeide med i fremtiden.

– Selv om Qicraft er en flott arbeidsplass, lokker utfordringene i Family Sports Club, og jeg gleder meg veldig til å komme tilbake å jobbe med de flotte folka i Family, sier Sorensen.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Family Sports Club har i dag 16 sentre fra Søgne til Elverum. Sentrene varierer fra ekspress til fullsortiment, og har en folkelig profil med lokale variasjoner i tilbudet.

Fokus på lønnsomhet

På spørsmål om hva Family Sports Club skal jobbe med fremover, sier Sorensen at de etter sommeren skal kjøre en strategiprosess for å stake ut videre kurs.

– Jeg ønsker i all hovedsak å fokusere på omsetningsvekst og lønnsomhet. Det er mange dyktige personer på Family Sports Club sentrene, og jeg gleder meg veldig til å skape de gode resultatene sammen med dem. Vi skal jobbe beinhardt og vi skal ha det gøy mens vi gjør det, sier Sorensen

Den tidligere kjedelederen Line Norum, har sagt opp sin stilling etter 12 år i lederstolen.

LES OGSÅ: FSC går for ekspress

LES OGSÅ: Fra instruktør til direktør på én time

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]