annonse

annonse

Sjekk hva bedriften din har fått av energitilskudd.

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Energisparing er viktig både for miljøet og for bedriftens økonomi. Mange treningssentre har derfor søkt om energitilskudd, for å gjøre sine bygninger og anlegg mer energieffektive. Men hvordan kan du sjekke hva du har fått av ekstra støtte nå? Her er noen enkle trinn du kan følge for å finne ut hva du har fått av energitilskudd.

Søknadsfristen for Energitilskuddsordningen var 11.12.2022. Det er derfor ikke lenger mulig å søke.

Hvis du har søkt, kan du bruke lenken nederst i artikkelen til å sjekke om ditt treningssenter har fått tilskudd.

Sjekkliste: 

  1. Sjekk bankkontoen din: Hvis bedriften har mottatt energitilskuddet, vil pengene bli overført til den bankkontoen som ble oppgitt i søknaden.
  2. Kontakt tilskuddsordningen: Hvis ikke penger har blitt overført til bedriftens bankkonto, kan du kontakte tilskuddsordningen for å få mer informasjon om søknaden din og tilskuddet. Du kan finne kontaktinformasjonen til tilskuddsordningen ved å trykke her.
  3. Sjekk status på søknaden din: Noen tilskuddsordninger tilbyr en online portal der du kan sjekke statusen på søknaden din og se om tilskuddet er godkjent eller ikke. Hvis tilskuddsordningen du har søkt hos tilbyr denne muligheten, kan du logge deg inn på portalen og se hva som skjer med søknaden din.

Energisparing kan gi store økonomiske fordeler for bedriften din, og søknad om energitilskudd kan være en god måte å finansiere energieffektive tiltak på. Men det kan også være forvirrende å vite hva du har fått av tilskudd og når du kan forvente å motta pengene. Ved å følge disse enkle trinnene, bør du kunne finne ut hva som har skjedd med søknaden din og tilskuddet ditt.

Hvem har fått innvilget tilskudd? Trykk her

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]