annonse

annonse

Skal jobbe med Rent Senter-porteføljen

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Kristoffer Lie Loftheim er ansatt som ny rådgiver i Antidoping Norge og skal jobbe med treningssenterprogrammet Rent Senter.

Loftheim er 32 år gammel og kommer fra Mandal. Han er utdannet fysioterapeut og manuellterapeut, og har drevet fysikalsk avdeling ved Colosseumklinikken de siste fire årene, ifølge Antidoping Norge (ADNO).

Han er også fysioterapeut for karatelandslaget, og har tidligere tatt på seg oppdrag for herrelandslaget i volleyball og kvinnelandslaget i beachvolley.

Skal følge opp

Nå skal han jobbe med ADNOs Rent Senter-portefølje, og følge opp de mer enn 500 sentrene som har inngått avtale om antidopingprogram.

– Jeg har drevet folkehelsearbeid i rollen som fysioterapeut, og har trivdes godt med det. Nå får jeg muligheten til å jobbe med dette på en litt annen måte. Jeg ser frem til å dra ut, møte mennesker og jobbe for sunne og trygge treningsmiljøer over hele landet, sier Lie Loftheim.

Les mer om Rent Senter

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

Relaterte saker

[vc_basic_grid post_type=”ids” element_width=”6″ item=”4298″ grid_id=”vc_gid:1549526228794-08deeb24-9e3a-8″ include=”11417, 10959, 11072, 10195″]

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]