annonse

annonse

Vil skape noe nytt med Oslofjord Fitness Convention

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Denne uken slapp Oslofjord Fitness Convention programmet for høstens convention. Arrangøren vil ha større internasjonalt preg og mer kompetanseoverføring til deltakerne.

 Oslofjord Fitness Convention arrangeres for første gang 10. – 12. november. Initiativtakere er Ann-Kristin Sollie – i samarbeid med Oslofjord Convention Center som ligger mellom Sandefjord og Tønsberg.

Sollie har lang erfaring med over 20 år som gruppetreningsansvarlig, fra start ved SATS Tønsberg i 1996, deretter 15 år som gruppetreningsansvarlig ved Life Club i Sandefjord og nesten syv år ved Spenst Tønsberg. Det siste året har hun jobbet på Velotel Treningssenter i Tønsberg

– Hvorfor nok en convention?

– Jeg har vært mye ute og reist, og tenker at det å ha en convention på et mer internasjonalt nivå, det mangler vi i Norge. Vi mangler mye i Norge for å være så dyktige som vi kan bli, så vi tenker litt annerledes enn de conventions som har vært i Norge, fastslår Sollie.

 Teori og praksis

Hun forteller at som gruppetreningsansvarlig har hun opplevd å sende instruktører på conventions uten at de kommer hjem med så mye.

– Ofte kommer de hjem med ingenting fordi de ikke klarer å sette det ut i salen. Derfor kommer vi til å kjøre mye workshops der vi har teori og treningstime sammenhengende. Vi setter alt i et realistisk bilde, slik at det ikke bare blir inspirasjon – men slik at man også får kompetansen, og har noe å jobbe med for å ta det ut i treningssalen.

– Det er mange conventions allerede. Hvordan skal dere hevde dere i konkurransen?

Primus motor i Oslofjord Fitness Convention, Ann-Kristin Sollie. (Foto: OFC)

– Jeg tenker at vi har et produkt og en lokasjon som ingen andre har. Oslofjord Fitness Convention er stedet hvor du kan møte likesinnede mennesker og dele kunnskap, løse problemer og opprette nye forbindelser. Alt på ett sted gir ingen konkurranse fra andre attraksjoner.

– Vi velger å trekke kompetanse fra produsenter og leverandører tettere inn på instruktører og ledelsen av sentrene. Målsettingen er å levere høyere kvalitet på kompetanse direkte til instruktørleddet, som daglig engasjerer seg i sentrenes kunder. Oslofjord Fitness Convention skal tilby en arena for nytekning og relasjonsbygging på tvers av bransjen, forteller Sollie.

God mottakelse

– Har dere noe trekkplaster utover samarbeidspartnerne?

– Vi har en stor bredde blant partnerne, og jeg har et bredt nettverk innen trening, så vi har fått med Gary Matthews fra GTRAIN Fitness i Los Angeles. Han er ofte på programmer med Kardashians og har mange kjendiser trenende på senteret sitt.

Hun forteller at mottakelsen på nyvinningen så langt har vært god.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Samarbeidspartnerne til Oslofjord Fitness Convention tenker langsiktig og synes det er en unik mulighet for sammen å skape en arena for fornyelse. Vi har vært klare på at det er kompetanseheving vi er ute etter, og sammen med samarbeidspartnerne har vi laget programmet.Utgangspunktet har vært: Hva kan du tilby som kan gi instruktørene enda mer kompetanse?

– Blant de potensielle deltakerne har det vært enorm respons: «Når starter bookingen?» – for det er jo begrenset med plasser på en del av klassene.

– Hvor mange deltakere regner dere med å få inn?

– Vi satser på 600 eller mer. Kapasiteten vil ikke være noen utfordring.

Sikter internasjonalt

På spørsmålet om fremtidige ambisjoner for Oslofjord Fitness Convention, forteller Sollie at årets ambisjon er å gjennomføre med suksess.

– Vi har en langsiktig strategi sammen med våre samarbeidspartnere for å etablere en nasjonal arena og vi ønsker også og nå et internasjonalt marked på sikt.

– Hvorfor bør bransjen delta?

– Fordi bransjen trenger det! Den trenger å sende instruktørene til et sted der de kan få kompetanseheving, møte mennesker med samme «passion» for trening og komme tilbake til eget senter og heve det til nye høyder, fastslår Sollie.

Her kan man se programmet for det aller første Oslofjord Fitness Convention.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]