annonse

annonse

SKY Fitness ansetter økonomiansvarlig

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Frank Ivar Baadstrand er ansatt som økonomiansvarlig i Sky Fitness AS, og tiltrådte stillingen den 1. november 2020.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på nye oppgaver, og ikke minst møte dyktige kolleger. Økt fokus på trening og velvære blant folk flest betyr et stort vekstpotensial i bransjen, og jeg ser frem til å bidra til å profesjonalisere Sky Fitness videre, sier Baadstrand i en pressemelding.

– Jeg har med meg «best practice» fra andre bedrifter, og gleder meg til å bidra til vekst og verdiskapning også i Sky Fitness. At jeg selv har vært treningsinstruktør, og alltid har vært opptatt av trening, helse og velvære ser jeg også som en fordel, fortsetter han.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

Få til resultater sammen

Styreleder i Sky Fitness AS, Helge Hunderi, er svært fornøyd med å få Baadstrand på laget.

– Baadstrand er faglig sterk på flere områder og har stor pågangsvilje. Jeg ser fram til at vi sammen skal drive forretningen fremover og få til gode resultater, sier Hunderi.

Frank Ivar Baadstrand er 56 år, utdannet Diplomøkonom fra Handelshøyskolen BI i Oslo, og er autorisert regnskapsfører. Han har mer enn 22 års erfaring fra mediebransjen hvor han arbeidet med ledelse, controlling, økonomi, omstrukturering og digitalisering, ifølge meldingen.

Dessuten har han også flere års erfaring fra regnskapsbransjen, utdanningsbransjen og eiendomsbransjen. I løpet av karrieren har Baadstrand hatt en rekke styreverv fra ovennevnte bransjer.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]