annonse

annonse

SKY Fitness åpner i Harstad

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

I begynnelsen av januar neste år åpner kjeden sitt syvende senter. Totalt har SKY Fitness over 4 000 medlemmer.

Den 7. januar åpner SKY Fitness i Bohus-bygget i Harstad. Mannen bak åpningen er Mats Ola Martinsen, som nå åpner sitt tredje franchisesenter. Fra før driver han SKY Fitness i Tromsø og i Fauske.

– Vi har veldig gode erfaringer med franchisemodellen som vekstdriver, og de fleste av våre nye sentre fremover vil være franchisesentre, sier gründer av kjeden, Jorge Brito.

Nytt konsept

Brito forteller at SKY Fitness kommer med et nytt konsept til Harstad by: Første tilbud uten bindingstid og åpne dører døgnet rundt. Senteret blir det største i kjeden med over 500 kvadratmeter, og mulighet til å utvide.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Det finnes ikke nøkkelkortsentre der fra før og vi håper at enda flere i byen skal begynne å trene. Målet er ikke først og fremst å ta kunder fra de eksisterende sentrene, men utfordre det vi ser på som vår største konkurrent, sofaen.

Det sier vel alle. Hva er det som tilsier at dere er annerledes og skaper nye kundegrupper?

– Vi har en lav terskel med lave priser og ingen bindingstid. Det gjør at han på 50 år, som aldri har vært på et treningssenter, tør å komme inn å prøve. Kvaliteten er veldig bra og alle får en gratis time med veiledning for at de skal føle seg trygge, og er det det, blir de værende. Jeg opplever daglig at folk spør om hvordan man skal slå på en tredemølle, sier Brito.

Han legger til at de uansett ikke er veldig opptatt av konkurransesituasjonen.

– I Tromsø var det mange som frarådet oss å starte, men det er det senteret som går best i hele kjeden.

Ser på andre byer

Kjeden vokser og Brito sier han har flere prosjekter under etablering.

Jorge Brito i SKY Fitness. (Foto: SKY Fitness)
Jorge Brito i SKY Fitness. (Foto: SKY Fitness)

– Per nå så ser vi på Bergen, men det er en vanskelig by å finne riktige lokaler i, for vi er ganske kresne. Og vi ser på Stavanger, Fredrikstad, Drammen og Oslo utkant. Faller ting på plass skal vi være i mål med fem sentre det neste året, forteller han.

Totalt har kjeden passert 4 000 medlemmer, ifølge Brito. Målet for det nye senteret i Harstad er opp mot 1 000 medlemmer.

Det finnes allerede filialer i Skien, Bergen, Tromsø, Bodø, Fauske og Årdal. Sentrene har en størrelse mellom 300 – 400 kvadratmeter.

Da har dere vel et tak på antall medlemmer?

– Vi driver effektivt med lave driftskostnader. Vi har et tak på antall medlemmer på alle sentre, men vi innreder veldig smart og utnytter hver eneste kvadratmeter – så vi har plass til i snitt tusen medlemmer per senter, sier Brito.

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]