annonse

annonse

SKY Fitness drar vestover

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Treningssenter-kjeden SKY Fitness åpner nytt senter i Drotningsvik i Bergen den 20.august. Men det stopper ikke der. Planen er å åpne ett til to sentre hver sjette måned…

Jorge Brito er mannen bak SKY Fitness. Første senter så dagens lys i Bodø i august 2013

– Bakgrunnen var at lavpristrening ikke var så godt etablert i Bodø den gangen. Vi så at det var et stort marked for dette, forteller han.

Allerede i januar 2014 åpnet SKY Fitness nok et senter, på Fauske, og i august samme år var kjeden på plass i Skien. Hittil teller SKY Fitness fem sentre, totalt seks med senteret som nå åpner i Bergen. Samtidig står flere bydeler i Bergen og andre byer på etableringsplanen til SKY Fitness.

Kan du være mer konkret om planene?

– Vi ser på flere bydeler i Bergen, det er en tøff by, men vi tror vi har funnet enkelte plasser som trenger et senter i nærmiljøet sitt. Hvor, holder vi litt for oss selv til vi har landet leiekontraktene, forteller Brito.

Konstant vekst siden starten

SKY Fitness ekspanderer raskt. Neste åpning blir i januar 2017, og planen er å åpne ett til to sentre hver sjette måned. Totalambisjonen er totalt 30 SKY Fitness sentre de neste syv årene.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Vi har veldig gode erfaringer med franchisemodellen som vekstdriver, og de fleste av våre nye sentre fremover vil være franchisesentre. Vår erfaring er at eierskap til egen virksomhet gjør ting mer givende, og skaper bedre drevne treningssentre. Jobb er ikke lenger jobb når man eier det selv, fastslår Brito.

Nå har SKY Fitness totalt i overkant av 3500 medlemmer. Brito forteller at det har vært en konstant vekst siden oppstarten.

– Dette er noe vi er godt fornøyd med og stolte av, men vi gir oss ikke her, sier Brito.

Medlemskap på SKY Fitness koster 249 kroner i måneden.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]