annonse

annonse

SKY Fitness inngår samarbeid med padelkjeden PDL Group

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

SKY Fitness skal utfylle tilbudet til padelkjempen med integrerte treningssentre. – Vårt mål er å ha mist 30 padelhaller i Norge, og vi har plass til SKY Fitness i hver nye hall, sier regionsjef Andreas Lindberg i PDL Norge.

Tidligere i år fusjonerte selskapet PDL og Padel United som sammen blir verdens største og ledende aktør innen padeltennis.

Totalt har de i dag 125 padelhaller i Europa, med fortsatt skyhøye vekstambisjoner, ifølge en pressemelding. I Norge vil de ha med seg SKY Fitness som partner.

– For SKY Fitness er det en stor tillitserklæring at en kjede av dette kaliberet ser oss som den perfekte partner for sine integrerte fitnessklubber, sier styreleder Helge Hunderi i SKY Fitness.

VÅRE TRENINGSSENTERPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

Tre samlokasjoner i år

– Vårt mål er å ha minst 30 padelhaller i Norge i 2025, og vi vil ha plass til SKY Fitness i hver nye hall, sier regionsjef Andreas Lindberg i PDL Norge.

– Selskapet står fremfor en utrolig spennende tid. Vi er nå oppkapitaliserte, og skal fortsette å trykke på videre i Norge og globalt. I den sammenheng er vi ekstremt fornøyde med å lande en eksklusiv avtale med SKY Fitness i våre padelhaller, fortsetter han.

Som en følge av avtalen vil de to kjedene ha minimum tre samlokasjoner allerede i år, i henholdsvis Ski, Drammen og Oslo.

Påtroppende administrerende direktør i SKY Fitness, Kenneth C. Edvardsen, mener dette er unikt i verdenssammenheng.

– Det å kunne tilby medlemmene det beste fra begge verdener innenfor padel, fitness og helse er noe vi tror vil kunne gi veldig positive synergier for begge parter, sier han.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]