annonse

annonse

SKY Fitness velger Qicraft som leverandør på treningsutstyr

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

En av Norges raskest voksende treningssenterkjeder har landet på Technogym-utstyr fra Qicraft. Vi ser frem til et tett samarbeid og en spennende fremtid sammen med SKY Fitness, sier Ronny Pettersen i Qicraft Norge.

SKY Fitness har inngått et eksklusivt samarbeid, hvor Qicraft med Technogym er valgt som utstyrsleverandør til SKY Fitness sin videre vekstsatsning, ifølge en pressemelding.

– Qicraft er en av de mest solide og veldrevne utstyrsleverandørene i Norge. De er fantastiske mennesker og de har en imponerende profesjonalitet gjennom hele organisasjonen. Qicraft er framme i skoa, og jobber likt som SKY. Technogym er dessuten et av verdens beste merker, sier eier Helge Hunderi i SKY Fitness.

– Vi i Qicraft er stolte over å bli valgt til eksklusiv leverandør av Technogym-produkter til SKY Fitness. De satser for fullt og er trygge på sitt produkt der de tilbyr rimelig trening for folk flest med markedets beste utstyr. SKY-kjeden har en sterk ledelse med klare målsetninger for lønnsom vekst og en franchisestruktur som fungerer godt, sier Senior Account Manager Ronny Pettersen i Qicraft Norway.

– Vi ser frem til et tett samarbeid og en spennende fremtid sammen med SKY Fitness, fortsetter han.

SKY Fitness er en av Norges raskest voksende treningssenterkjeder, med totalt 38 sentre fra Kirkenes i nord til Lillesand i sør. Hovedkontor for treningskjeden ligger i Fredrikstad.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]