annonse

annonse

Foto:

Til V: Kennet Casper Edvardsen (SKY Fitness) Til H: Christian Arnesen (SICS System)

SKY Fitness velger SICS System

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

SPONSET INNHOLD

Vi i SKY Fitness er glade for å annonsere at vi har valgt SICS System som vår nye systemleverandør.

SICS System har vist seg å tilby en løsning som gir oss en solid plattform for vekst. Selv om det ikke er den rimeligste løsningen tilgjengelig, gir SICS enestående total økonomisk verdi. Dette betyr at vi kan opprettholde høy kvalitet på tjenestene våre, samtidig som vi holder kostnadene under kontroll.

Sikkerhet er også en prioritet i vårt valg av SICS. Deres system sikrer at alle som ønsker å trene, betaler. Dette ikke bare styrker vår økonomi, men skaper også en opplevelse av rettferdighet for våre medlemmer, som igjen bidrar til et positivt treningsmiljø.

En annen betydelig fordel med SICS er mulighetene for lave administrasjonskostnader. Medlemmene kan administrere alt med sitt medlemskap enkelt gjennom appen og Min Side. Dette reduserer belastningen på administrasjonsteamet vårt og hjelper oss med å holde kostnadene nede. Dette gir oss også tid og ressurser til å forbedre treningsfasilitetene og tjenestene våre.

Vi er sikre på at dette partnerskapet vil drive oss i riktig retning og bidra til at vi kan yte enda bedre tjenester til våre medlemmer og dermed styrke vår posisjon i et tett treningssentermarked.

Vi i SICS System takker for tilliten og skal sørge for å leve opp til forventningene til SKY Fitness. Vi er også overbevist om at SKY Fitness, med SICS System, vil oppleve enklere administrasjon med et mer moderne, fremtidsrettet og automatisert system. Totalt sett er vi sikre på at SKY Fitness har tatt riktig valg for fremtiden med tanke på medlemsvekst og bunnlinje.

SPONSET INNHOLD

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]