annonse

annonse

Skyggesiden ved PT-livet

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

PT Julie Rafoss reagerer på forespørslene hun får som personlig trener. – Enkelte vil jeg skal løfte dem fra gulvet mens de later som de er døde, sier hun.

– De respekterer at jeg er personlig trener, men håper at jeg kan tilby dem ekstra tjenester, sier Julie Rafoss til NRK Sørlandet.

«Som PT får jeg mange rare henvendelser. Mennesker som vil kjøpe svette treningsklær, sure sokker, brukte løftebelter og det ene med det andre», skriver hun i et blogginnlegg der hun setter søkelys på baksiden av yrket.

Det er ved kundeveiledning over nett hun får de spesielle henvendelsene.

– En person ville jeg skulle løfte ham fra gulvet mens han lot som han var død. Han hadde sett en video der jeg gjorde markløft, og spurte om jeg kunne løfte ham på samme måte, sier hun.

Høyskolelektor ved BI og ekspert på sosiale medier, Cecilie Staude, sier personlige trenere er ekstra utsatt for slike forespørsler dersom de i tillegg eksponerer seg på sosiale medier.

– Jeg har ikke dokumentasjon på at kvinner får mer uakseptable henvendelser via blogg enn menn, men vi vet at det skjer, sier hun til NRK Sørlandet.

Les hele blogginnlegget til Julie Rafoss.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]