annonse

annonse

Skyhøye ambisjoner for PT Office

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

PT-verktøyet PT Office ble lansert sist uke. Selskapet bak har som mål å bli størst i Norge.

PT Office skal være ledende på markedet for personlige trenere og deres kunder, heter det i en pressemelding fra PT Office.

Med PT Office vil personlige trenere spare tid ved bruk av ferdige treningsprogram, kostholdsplaner, og effektive løsninger for loggføring, progresjonsvisning og kundeoppfølging, ifølge meldingen.

– En PT vil spare ca. 80 prosent av sin ubetalte arbeidstid ved å bruke PT Office, derfor regner jeg med at vi i alle fall har 50 prosent av PT-markedet i løpet av ett til to år, sier daglig leder Lasse Svanlund til Treningsindustrien.no.

Han legger til at de går for å ta hele markedet:

– Målet er at alle PT-er skal bruke PT Office, men først og fremst de nyutdannede og de som har jobbet som Pt et par, tre år. Vi ønsker også å få til avtaler med de største treningssentrene for bruk av programvaren for både PT-er og treningsveiledere.

Jobbet med det i to år

Kunden vil ha all nødvendig informasjon på sin telefon med direkte dialog til sin personlige trener med en egen chat-funksjon. Løsningen egner seg både til fysiske treningstimer og online coaching, ifølge meldingen.

Med PT Office blir oppfølging av kunden enklere og mer effektiv. Måling av resultater og progresjon er en viktig del av programvaren, og kundene vil ha direkte tilgang til all informasjon og planer direkte på sin telefon.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Programmet egner seg også godt for treningssenter med flere personlige trenere og treningsveiledere.  I tillegg tror selskapet at PT Office kan benyttes i de fleste idretter som har fokus på trening og kosthold, ifølge selskapet.

Lasse Svanlund har benyttet Notoddenfirmaet Brandingbox til å utvikle PT office.

– Brandingbox har vært helt fantastiske å samarbeide med. De har lagt ned mye tid og engasjement. Vi har jobbet med dette i snart to år og det er utrolig spennende å kunne lansere dette til det norske markedet, sier Svanlund.

Team PT Office: Fra venstre: Halvor Holtskog, grafisk designer Brandingbox, Thomas Mundal, Mundal Software, Haakon Hartvedt, daglig leder Brandingbox, Jim Chr. Haukvik, webutvikler Brandingbox, Mateusz Biertzanowski, selvstendig PT og Lasse Svanlund, daglig leder PT Office. (Foto: PT Office)

Han legger til at planen også er å ta PT Office ut over landets grenser.

– Vi lanserer først i Norge, men målet er å bli den ledende aktøren i Skandinavia, fastslår han.

Skal jobbe med de beste

– Hvem konkurrerer dere med, og hvordan skiller PT Office seg fra konkurrentene?

– Exorlive er store, men de har valgt et litt annet spekter enn vi ønsker. PT Flow er en annen, men de nærmeste konkurrentene våre er internasjonale aktører som for eksempel Trainerize – som kanskje er den vi sammenligner oss mest med, sier Svanlund.

– Fordelen vår er at vi har laget alt fra bunnen av, fortsetter han – og legger til at PT Office også vil ligge lavere i pris.

– Fra ca. 200 kroner i måneden, og det er «ingenting» i og med vi også har med kostholdsplanlegging. Og om ikke lenge kommer også timebooking og timekort til å bli implementert, sier Svanlund.

På egne hjemmesider opplyser selskapet at de hele tiden vil jobbe med de beste innen sitt fagfelt: De beste personlige trenerne, ernæringsfysiologene og utstyrsleverandørene, for at kundene skal lykkes som personlige trenere.

– Hvem er disse?

– Vi jobber blant annet med en avtale med en av utdannelsesinstitusjonene i første omgang, så ser vi ut over det etter hvert.

LES OGSÅ: Lanserer nytt verktøy for PT-er

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]