annonse

annonse

Slik gir du personlig treningsoppfølging online

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Før Covid-19 kom til Norge var digital formidling av trening viktig nytenkning. Nå som samfunnet er preget av usikkerhet og restriksjoner, er det blitt en nødvendighet for de fleste.

Færre medlemmer på treningssentrene, større avstand og personlige trenerer som ikke får møtt sine klienter, er noe av hva den nye hverdagen har brakt med seg. Det er fremdeles tungt for treningskjedene og alle deres ansatte som befinner seg i en bransje som lever av at mange mennesker samles og er avhengig av å tilby tett oppfølging.

ExorLive leverer forskjellige digitale løsninger som formidler trening. Med en database på mer enn 8000 øvelser med video og mulighet for at fagpersoner kan kommunisere med klienter via en app, er ExorLive en av de leverandørene som i disse tider har det ekstra travelt.

Kundene reagerte hurtig

Svein Davidsen, salgs- og markedsansvarlig i ExorLive forteller om kundens hurtige reaksjon:

– Vi har mange kunder som har hatt stor glede av treningsappen i forbindelse med Covid-19 nedlukkingen. Den brukes til å dele innhold og inspirere til trening hjemme. I tillegg har det vært en måte å holde «kontakten» med medlemmet på.

Treningssentrene har måttet finne andre måter å være tilgjengelige på når restriksjonene har satt en stopper for normal drift. ExorLive sin app kan lastes ned i Google Play og App Store slik at medlemmet har enkel tilgang til sin personlige treningsapp, uansett om de kan dra på treningssenteret eller ikke.

ExorLive har et team som står klare til å hjelpe kundene i gang. Treningsappen designes etter senterets merkevare og treningsinnholdet er tilgjengelig fra start.

– Appen kan fungere som et viktig verktøy for å kunne selge flere PT-timer og det gir også den personlige treneren mulighet til å følge med på klientens aktivitet. Det er et stort pluss i forbindelse med et online forløp, sier Davidsen og fortsetter:

– Appen kan også inspirere medlemmer som enda ikke har fått PT-oppfølging. De får mer ut av sin trening og på den måte fastholder treningssentre dem som medlemmer.

En spennende nyhet for bedre online veiledning

ExorLive lanserer straks ExorLive Videomøte som lar fagpersoner kommunisere med sine klienter via video i treningsappen ExorLive Go.

– Vi vet at personlig kontakt er viktig og vi ønsket å levere en enkel, effektiv og sikker måte å utføre treningsveiledning online, sier Davidsen.

ExorLive videomøte er en løsning for de som ønsker å følge opp sine utøvere på avstand over video. Under videosamtalen kan fagpersonene veilede og justere treningsprogrammet til sin klient, mens de ser og snakker med hverandre. I tillegg kan de dele skjerm og chatte. Løsningen ivaretar sikkerhet og personvern.

Les mer om videomøte her: https://www.exorlive.com/no/exorlive-videomote
Kontakt ExorLive på tlf. 22 73 17 51 eller på salg@exorlive.com

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]