annonse

annonse

Slik møter treningskjedene koronaviruset

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Hvilke tiltak iverksetter de største treningskjedene i Norge som svar på at Koronaviruset nå har kommet til Norge?

I lys av at Koronaviruset har kommet til Norge, og Helsedirektoratet forbereder seg på at hver fjerde nordmann kan bli smittet, spurte vi de største treningskjedene i Norge to konkrete spørsmål:

Har dere planer for hvordan dere skal stille dere til et større utbrudd av Koronaviruset i Norge?

Gjør dere noe i dag for å forberede dere/sentrene på utbrudd?

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Nordisk Kommunikasjonssjef Malin Selander, SATS:

Vi følger hele tiden myndighetenes anbefalinger rundt Korona-viruset. Vi jobber nå aktivt for å holde våre ansatte oppdatert om rutinene våre ved influensatider, samt å sikre at det for eksempel er ekstra Antibac på våre treningssentre.

Vi har også utarbeidet handlingsplaner ved en eventuell opptrapping av antall sykefravær blant våre ansatte.

Vi overvåker kontinuerlig rapportering om Korona-virus, og derfor utvikles våre aktiviteter og planer kontinuerlig slik at vi er klare til å møte utfordringene virksomheten vår kan møte.

Vi har oppdatert vår reisepolicy for ansatte som har reist til Korona-utsatte land. I vår oppdaterte reisepolicy ber vi alle våre ansatte om å jobbe hjemme i to uker etter hjemkomsten fra reise i berørte områder. Det gjelder både på forretningsreise eller private turer.

HR-direktør Hilde A. Sandvoll, Family Sports Club:

I forbindelse med utbruddet av Corona viruset, følger vi i Family Sports Club utviklingen nøye. For å gjøre det vi kan for å forebygge smitte, følger vi rådene fra Folkehelseinstituttet (FHI) og agerer fortløpende i forhold til det som kommer fra FHI.

Vi har utarbeidet en Q&A (spørsmål og svar) til våre sentre. Vi har informert og følger opp våre lokasjoner på utviklingen av saken. Vi setter nå også opp oppslag med anbefalinger fra FHI knyttet til god hygiene, særlig dette med håndvask, på alle våre senter.

Administrerende direktør Morten Hellevang, EVO:

Vi har god kontakt med Ullevål Sykehus omkring dette og følger de råd vi får fortløpende.

Foreløpig vil vi begrense oss til å sette ut ekstra Antibac og desinfiserende utstyr. Dersom utbruddet øker i omfang kommer vi til å vurdere flere tiltak.

Country Manager Lars Skogvold, Actic:

Vi har allerede satt inn noen tiltak. Vi sender informasjon til alle våre senter i dag. Vi deler generelle anbefalinger fra helsedirektoratet om smittefare i sosiale medier, på hjemmeside og gjennom plakatering på senter.

Konkrete tiltak blir også at vi setter ut håndsprit, øker renholdet og desinfiserer enda hyppigere enn før.

Administrerende direktør Hilde Thommesen Holck, 3T:

Vi har nettopp satt krisehåndtering i forbindelse med epidimi (Koronavirus) opp på agendaen for ledersamlingen vår. Vi er på ballen, men planen er ikke laget ennå.

Administrerende direktør Erlend By Rise, SKY Fitness:

Vi har montert og bestilt opp enda flere Antibac-dispensere. På våre avdelinger har vi allerede et sterkt fokus på renhold og vil øke dette ytterligere.

Vi la allerede i starten av denne uken ut en video, med fokus på viktigheten av renhold med bakteriedrepende middel etter bruk, i våre kanaler.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]