annonse

annonse

Slik posisjonerer Actic seg for fremtiden

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

– For å skape gode opplevelser for medlemmene, er det viktig å være tilgjengelig både innendørs, utendørs og digitalt, forteller Actics leder for kundeservice i Norge, Stein Rudsengen.

Treningssenterkjeden ble grunnlagt i Sverige i 1981, og er i dag en av de ledende aktørene i treningsmarkedet i Norden. Actics visjon er å skape et sunnere samfunn gjennom trening. Dette skal vi oppnå gjennom et inspirerende og tilgjengelig treningstilbud, forteller Actics leder for kundeservice i Norge, Stein Rudsengen.

– Vi ønsker å få flere i aktivitet. Det innebærer ikke nødvendigvis å kapre medlemmer fra andre treningssentre, men vi ønsker å få flere opp fra sofaen.

Leder for kundeservice for Actic Norge, Stein Rudsengen.

Actic befinner seg i en spennende fase, med intensivt endringsarbeid i mange deler av selskapet. Fremveksten av nøkkelkortsentre, og ikke minst pandemien, har gjort at bransjen ser  behov for endring. Actic bruker tiden på å posisjonere seg for fremtiden, og har det siste året lansert flere nye tilbud som skal sikre enda bedre opplevelser for medlemmene sine.

Under korona har noen av sentrene våre vært stengt i 200 dager. Det har tvunget oss til å tenke nytt, og bidratt til at vi har satt i gang store satsinger utendørs og digitalt, forteller Rudsengen.

Trening når og hvor du vil

Digitaliseringen av treningssenterbransjen er fortsatt bare i støpeskjeen, og i årene som kommer vil vi se nye plattformer og møteplasser vokse fram. Rett og slett fordi det er et ønske fra medlemmenes side. Som et svar på denne utviklingen, lanserte Actic den digitale møteplassen Actic Anywhere i januar. Appen gir tilgang til inspirerende programmer og gruppetrening, uansett hvor man befinner seg.

– Med denne appen ønsker vi å skape digital tilgjengelighet og inspirere til trening, sier Rudsengen.

Det er imidlertid ikke bare digitale grep selskapet har tatt det siste året. Actic har også lansert det flyttbare utendørskonseptet Outdoor Box i Norge. I «boksen» er det utstyr som vektstenger, vektskiver, kettlebells, battleropes, manualer, medisinballer – og en stor rigg. Dette gjør det mulig å trene funksjonell styrketrening og kondisjon, for alle typer medlemmer, på alle nivåer. Nytenkende løsninger som dette er med på å sikre et tilgjengelig treningstilbud og økt aktivitet hos Actic sine medlemmer.

– Outdoor Box gir ikke bare tilgang til utstyr og timer, men er også et samlingssted for medlemmene våre, forteller Rudsengen.

Viktig å samarbeide med noen som kjenner bransjen

Dagens medlemmer forventer mer enn bare konkurransedyktige priser. De forventer også en positiv opplevelse i alle ledd. For å skape en sømløs medlemsreise, og gjøre seg mest mulig tilgjengelig, har Actic gjennom mange år samarbeidet med CrediCare. Ved å sette bort medlemsservice og betalingsoppfølging, frigjøres tid til folkehelsearbeid og oppfølging av medlemmene.

– CrediCare drifter den delen av medlemsservicen som håndterer betaling og inkasso. Under korona har de også tatt seg av henvendelser om frysing av medlemskap, slik at vi har fått frigjort tid til andre oppgaver, sier Rudsengen.

CrediCare består av nærmere 30 engasjerte medarbeidere, som sørger for at mer enn 300 treningssentre får hjelp med betaling, fakturering og medlemsoppfølging. Forståelse for fagsystemer og betalingssykluser er avgjørende i samarbeid om medlemsservice. Rudsengen trekker likevel frem det mellommenneskelige, og den dype kundeforståelsen, som en betydelig fordel i samarbeidet med CrediCare.

– Den største fordelen med CrediCare er bransjekunnskapen. CrediCare forstår både systemene og medlemmene, og det er en stor fordel når man setter bort medlemsservicen på denne måten.

Les mer: Frigir tid til trening og oppfølging

Lanseringene av Outdoor Box og Actic Anywhere markerer bare starten på selskapets endringsreise. I år begynner også arbeidet med utviklingen av Actics fremtidige treningssentre. I en travel hverdag, med mange pågående initiativer samtidig, fremhever Rudsengen hvor viktig det er å ta vare på medlemmene. Da trenger man en tilgjengelig samarbeidspartner som snakker samme språk.

– Actic og CrediCare deler samme filosofi. Begge jobber for at medlemmene skal få en god opplevelse, så dette samarbeidet er en vinn-vinn, avslutter Rudsengen.

Gratis guide: Derfor bør du sette bort hele betalingsprosessen

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]