annonse

annonse

Slutter som daglig leder i Gantner

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Gerwin Quak skal satse hundre prosent på nye muligheter, og overlater roret i selskapet til Marte Kristin Quak.

Etter å ha bygd opp og hatt ansvar for Gantner Norge i en årrekke, er det nå slutt for Gerwin Quak. Eller nærmere bestemt; en ny begynnelse.

– Jeg har over lengre tid jobbet med et konsept som skulle styrke driften i Gantner, men konseptet har blitt så omfattende og spennende at vi har skilt det ut i et eget selskap, forteller Quak.

Han blir daglig leder i Digis AS som har utviklet «et spennende konsept» for treningssenterbransjen, ifølge Quak – uten at han ønsker å si så mye om det før offisiell lansering om kort tid.

Et større apparat

I samarbeid med Gantner har Quak over en periode gjennomført en prosess, og jobbet frem en løsning for å ivareta Gantner i Norge på en bedre måte. Løsningen innebærer et strategisk samarbeid med Astrofarm.

– De har den verdikjeden som trengs for å ivareta våre kunder. Vi har flyttet den tekniske kompetansen og satt opp et førstelinje-supportapparat sammen med Astrofarm, og min kone – Marte Kristin – vil overta administrasjonsansvaret for Gantner Norge, forteller Quak.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Han påpeker at det er mange faktorer som har spilt sammen i denne kabalen:

– Hvordan Gantner skal ta det neste steget i Norge, hvordan jeg skal det neste steget og hvordan kundene skal få best mulig oppfølging. Jeg har vært ansvarlig for dette alene tidligere, og det har gått – men når det blir et visst volum, er det en svakhet, påpeker han.

Holder det i familien

Med å sette et større apparat rundt Gantner-løsningene, blir man ikke så personavhengig, påpeker Quak. Samtidig er ikke administrasjon og salgsutvikling langt unna.

Den nye Gantner-sjefen begynte samtidig med Gerwin Quak i daværende Oxigeno og har i en årrekke jobbet i bransjen som assisterende senterleder og senere med kundeservice og support i SATS Norge.

– Etter hvert vil Gantner Norge se på å ekspandere virksomheten i andre bransjer, men førsteprioriteten nå er å ivareta den kundemassen vi har, fastslår Quak.

Han fortsetter som både eier og arbeidende styreformann i selskapet Gantec AS, som representerer Gantner i Norge. Quak presiserer at Digis AS og Gantner skal fortsette å samarbeide tett fremover.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]