annonse

annonse

Slutter i FSC og dropper kjedetilknytning for nytt senter

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Leder for franchisevirksomheten i Family Sports Club, Jamie Sorensen, hadde sin siste arbeidsdag i kjeden fredag 13. august. Det nye senteret han står i spissen for, Nivå i Halden, skal være et uavhengig treningssenter.

I et innlegg på Facebook 13. august skriver Sorensen «I dag var helt siste dag i Family Sports Club. Deltidsjobben jeg fikk for 13 år siden ble fort veldig mye mer. Utrolig takknemlig for alt jeg har lært, alle jeg har fått jobbe med og alt det morsomme vi har gjort. Takk for nå Family, jeg kommer til å savne alle sammen».

Tidligere i år ble det kjent at Sorensen sammen med flere andre skulle starte et nytt treningssenter i Halden – i de tidligere lokalene til Family Sports Club Halden.

«Ambisjonen var å åpne i slutten av august, men overraskelsene vi har møtt på gjør at åpningsdatoen forskyves noen uker. Det er hovedsakelig problemer med gulvkonstruksjonen som fører til forsinkelsen», skriver eierne i et nyhetsbrev.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Noe som ikke finnes fra før

Når Nivå åpner vil det bli helt lokalt og ikke tilknyttet noen kjede, ifølge Halden Arbeiderblad.

– Navnet har vi kommet fram til gjennom en kreativ prosess med hele teamet. Vi har brukt masse tid og involvert profesjonelle. Vi kom inn på navnet fordi vi ønsker å levere på høyt nivå. Så sier Nivå noe om flere ting som kan relateres til trening, med eget nivå, neste nivå og pulsnivå. Nivå blir et bra navn for oss, sier Jamie Sorensen til avisen.

Han opplyser at konseptet blir inspirert av spennende treningstilbud fra de største byene rundt i verden.

– Vi ønsker å etablere noe som ikke finnes her fra før. Senteret får et stort og variert utvalg med timer i tre helt forskjellige saler, sier Sorensen til Halden Arbeiderblad.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]