annonse

annonse

Sodvin og Xakt Medlem signerer partneravtale med CrediCare

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Sodvin og Xakt Medlem har signert partneravtale med CrediCare etter flere års samarbeid. – Partneravtalen styrker samarbeidet ytterligere, og skaper en større trygghet for våre felles kunder, sier Jan Kaare Hellevang, daglig leder i CrediCare.

– Med Xakt Medlem er Sodvin en partner som leverer driftssikre og brukervennlige tjenester for treningssentrene i Norge. Samarbeidet med Sodvin har vært sømløst og friksjonsfritt hele veien. Vi er derfor veldig glade og fornøyde for at vi nå har alle formalitetene på plass, og ser frem til å videreutvikle løsninger som kommer treningssentrene og våre felles kunder til gode, sier Hellevang.

– Vi er veldig stolte over å ha inngått en partneravtale med CrediCare. Det at vi nå formaliserer samarbeidet gjennom en partneravtale, vil sikre begge parter, og ikke minst våre felles kunder. Dette skaper en trygghet og forutsigbarhet i leveransen av integrerte tjenester for medlemshåndtering og betaling, sier produksjef for Xakt Medlem, Per Erik Bjerksæter.

– Vi er trygge på at CrediCare med sin kompetanse og erfaring fra treningssenterbransjen vil være en partner som oppfyller våre høye krav til service og kvalitet. Dette er en partner som setter kunden i fokus med sine gode og effektive løsninger for betalingsflyt, fortsetter han.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Understreker partnernøytralitet

CrediCare leverer betalings- og administrasjonsløsninger til treningssenter i Norge, uavhengig av hvilket medlemssystem de benytter.

– Vi er utrolig stolte av å være partnernøytrale, og at våre løsninger fungerer sømløst med de aller fleste medlemssystem. Vi samarbeider med medlemssystemene Xakt Medlem, BRP, Exerp, Exceline og Perfect Gym – og er svært glade for at Sodvin nå har signert partneravtale med oss. Dette er en bekreftelse på et langvarig og godt samarbeid, sier Jan Kaare Hellevang.

Et av treningssentrene som benytter Xakt Medlem og CrediCare er Puls Førde.

– For oss er det viktig å være trygge på relasjonen med våre partnere. Vi har brukt Xakt Medlem siden 2013, og er veldig fornøyd med løsningen. CrediCare har vært vår betalingspartner i mer enn 15 år, så vi vet at medlemmene våre får god kundeservice og tett oppfølging av utestående, sier daglig leder Håvard Nesse Røneid i Puls Førde.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]