annonse

annonse

Speed Treningssenter åpner nytt senter på Tiller

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Speed Treningssenter på Lade i Trondheim har blitt en stor suksess siden åpningen i oktober 2021. På grunn av den positive utviklingen, utvider nå Speed Treningssenter med en ny avdeling på Tiller. Det nye senteret vil være dobbelt så stort som det nåværende.

Speed Treningssenter har på kort tid etablert seg som et populært treningssted blant trønderne. Med en sentral beliggenhet på Lade, har senteret tiltrukket seg 400 medlemmer med sine 300 kvm, siden åpningen i oktober 2021. Senteret har også utvidet med større maskinpark, forteller Lars Reiten til Treningsindustrien.

Ny avdeling

På grunn av den positive utviklingen på Lade, har Speed Treningssenter besluttet å utvide med en ny avdeling på Tiller, som er en stor bydel i Trondheim. Det nye senteret vil være dobbelt så stort som det nåværende og vil inneholde flere tilbud for medlemmene. Senteret vil også inkludere utendørs treningsområder, større cardio-avdeling, større fri vekt-avdeling og egen ungdomsavdeling.

Åpner august 2023

Lars Reiten forteller at utvidelsen av senteret har vært planlagt siden starten av året. Med et økende antall medlemmer og en økning i etterspørselen etter treningsmuligheter på Tiller-siden av byen, var det naturlig å utvide tilbudet. Det nye senteret vil være klart til å ta imot medlemmer fra august 2023, avslutter Reiten.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]