annonse

annonse

Foto:

Speed Treningssenter Tiller

Speed Treningssenter Tiller: Full trykk fra dag en

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

I september åpnet Speed Treningssenter Tiller dørene, og allerede har de oppnådd bemerkelsesverdig suksess, delvis inspirert av deres søstersenter på Lade.

Det er ikke lenge siden Speed Treningssenter Tiller, med sine romslige 550 kvadratmeter treningsareal, ønsket sine første medlemmer velkommen. 4. september markerte en ny epoke for treningssenterkjeden da de utvidet horisonten sin til Tiller.

Etter en intens sommer fylt med oppussingsarbeid, var senteret klart til å ta i mot de treningssultne. Med inspirasjon hentet fra Speed Treningssenter Lade, presenterer Tiller en lignende modell, men med noen bemerkelsesverdige forskjeller. For det første er Tiller dobbelt så stort som Lade og har en mer segmentert design, som inkluderer avdelinger dedikert til cardio, frivekter og apparatsal. I kontrast har Lade en mer åpen løsning, forteller Lars Reiten, driftsansvarlig, til Treningsindustrien.

Et populært tilbud som har blitt adoptert fra Lade er Waterwell drikkeabonnementet. For en liten ekstra sum per måned kan medlemmene tappe så mye friskt, kaldt vann som de vil, komplett med et utvalg av smaker, energitilsetninger vitaminvann og kullsyre. Det er imponerende at over halvparten av medlemmene ved Tiller-senteret allerede har valgt dette konseptet.

Suksessen med den nylige åpningen skyldes i stor grad interessen og oppslutningen som ble vist på Speed Treningssenter Lade. Det er tydelig at behovet for kvalitetstrening har vokst, spesielt blant familier. Med et Familieabonnement som koster kun 599,- kan hele familien trene, en deal som passer perfekt for nabolagene som  Kroppanmarka, Sjetnemarka, Tiller og resten av Trondheim – Sør.

Til tross for sin korte levetid, kan Speed Treningssenter Tiller allerede skryte av 300 medlemmer. Men senterets ambisjoner stopper ikke der. Hovedfokuset deres forblir urokkelig; å tilby freshe og rene lokaler, toppmoderne treningsutstyr, og enestående service. Den sentrale beliggenheten på Tiller og rikelig med parkering gjør senteret tilgjengelig og bekvemt for alle.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]