annonse

annonse

Spenst lanserer nytt livsstilkonsept

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Spenst Norge og Berit Nordstrand AS har inngått et samarbeid om å tilby et nytt livsstilkurs på alle Spenst-sentrene i Norge.

I samarbeidet skal «En ny start» kurs tilbys fortløpende av Spenst-sentre i samarbeid med lege, forfatter og motivator Berit Nordstrand.

En ny start er en metode hvor deltakeren trinn for trinn lærer seg enkle byttetriks i kostholdet, til råvarer som bygger helse og forsterker treningseffekten.

En ny start kurs skal tilbys på en rekke Spenst-sentre fra januar 2017 og vil spre seg til alle Spenst sentrene i løpet av året, ifølge en pressemelding. De ti første Spenst-sentrene som vil tilby kurset er Årnes, Lommedalen, Trysil, Brygga, Førde, Moss, Jessheim, Lillehammer, Halden og Skjeberg.

Kurset tilbys både medlemmer og ikke-medlemmer. Det går over 12 uker og koster 4 900 kroner. Spenst har i dag ca. 35 000 medlemmer.

Helhetlig løsning

Spenst-kjeden ønsket å finne en samarbeidspartner innen kosthold og ernæring med en sunn tilnærming til kosthold og livsstil, med et program som kombinerer mat og trening på en god måte, ifølge meldingen.

Samarbeider om livsstil og trening: Eirin Stuhaug Bolle (t.v), Berit Nordstrand og daglig leder Vegard Støten i Berint Nordstrand AS.
Samarbeider om livsstil og trening: Eirin Stuhaug Bolle (t.v), Berit Nordstrand og daglig leder Vegard Støten i Berint Nordstrand AS.

– Samarbeidet med Berit Nordstrand vil komplementere treningssentrenes allerede brede treningstilbud, å gjøre det mulig for medlemmer og andre interessenter å få et komplett tilbud og inspirasjon innen både mat og trening, sier kjedeleder Eirin Stuhaug Bolle i Spenst.

– Tanken er at vi skal bruke hverandre for å gi felles kunder en helhetlig løsning innen trening og helse. Vi er derfor ekstra glade for at vi har fått en så god samarbeidspartner, og gleder oss til å kunne tilby våre nye kurs på nyåret, fortsetter hun.

Viktig brikke på plass

Hva slags forventinger har dere til livsstilkonseptet?

– Vi starter opp forsiktig, men har veldig tro på kurskonseptet. Vi legger opp til to kurs i året per senter i starten, men forventer at det vil øke når vi kommer i gang og får samarbeidet kjent ute i det lokale markedet. Vi vet at når Berit Nordstrand holder sine foredrag om emnet så trekker hun opp til 600 deltakere i en kinosal på en kveld. Hennes filosofi og forenkling av budskapet gjør kosthold både enkelt og spennende. Dette skal vi videreformidle på Spenst gjennom våre lokale kurs, sier Stuhaug Bolle.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Hun legger til at målet er å inspirere og motivere.

– I vårt program har vi tett oppfølging og samarbeid med Berit Nordstrand, ernæringsrådgivere og coach. Dette gir tyngde i programmet og muligheter som vi ikke har hatt tidligere. I tillegg vil vi kunne gi våre medlemmer økt inspirasjon gjennom samarbeidet rundt blogg, nettsider og mattips hele året.  Spenst ønsker økt fokus på de tre hovedområder som er viktige for en god livsstil. Vi kaller dette «De 3 M-er»: Mosjon, Mat og Mestring. Vi mener at vi med dette samarbeidet får på plass en viktig brikke som vi ikke har vært sterke nok på tidligere i forhold til de tre M-ene.

Enkle metoder

Berit Nordstrand har en visjon om at folk skal få et bedre liv gjennom enkle byttetriks i kostholdet.

Berit Nordstrand
Berit Nordstrand

– Vi er veldig fornøyde med innholdet i samarbeidet og gleder oss til å starte opp med kursvirksomhet på nyåret, sier Berit Nordstrand.

Kurset «En Ny Start» baserer seg på Nordstrands bok med samme navn.

– Den har jeg skrevet sammen med treningsekspert og forsker Ulrik Wisløff. Alt er nøye kvalitetssikret og basert på forskning. Mitt mål med å skrive boken og lage kurset, er å gi folk enkle metoder for å komme seg opp av sofaen og bli motivert steg for steg til å ta bra valg for å kunne bli den beste utgaven av seg selv, sier Nordstrand.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]