annonse

annonse

Foto:

Stephen Meinich-Bache

Sport 4 You åpner sitt åttende treningssenter

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Sport 4 You kunngjorde i dag nyheten om åpning av sitt åttende treningssenter, som skal ligge på Høle i Sandnes kommune. Dette er en milepæl i selskapets historie, som fortsetter å utvide sin tilstedeværelse i regionen.

Sport 4 You startet sin reise for 18 år siden og har siden den gang vokst jevnt og trutt. Med en visjon om å tilby trygge og trivelige treningsfasiliteter for mennesker i alle aldre, har de oppnådd suksess gjennom sitt dedikerte engasjement for helse og velvære.

“Vi er stolte av å kunngjøre åpningen av vårt åttende treningssenter her på Høle. Dette er et resultat av vårt vedvarende fokus på å levere førsteklasses treningsfasiliteter og tjenester til våre medlemmer. Vi ser frem til å ønske nye medlemmer velkommen til vårt nye senter på Høle.” Forteller Daglig leder Espen Bårdsen til Treningsindustrien.

Styreleder Stephen Meinich-Bache legger til: “Dette åttende treningssenteret er en viktig milepæl for oss. Vi ser frem til å ønske medlemmer av alle aldre og ferdighetsnivåer velkommen til vårt nye senter og til å støtte dem i deres reise mot bedre helse og en sunnere livsstil.”

Sport 4 You har nå etablert seg som en ledende aktør på Nord-Jæren og tilbyr treningsfasiliteter som spenner fra Hommersåk til Sola, fra Bryne til Keflavik på Island.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]