annonse

annonse

Foto:

Christin Kalve

Sport Treff AS på Stord er konkurs

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Sport Treff AS, et treningssenter på Stord, har gått konkurs. Årsakene til konkursen inkluderer pandemi, høye strømpriser og overetablering.

Sport Treff AS på Stord har vært en institusjon i 27 år. Treningssenteret har vært drevet av Christin Kalve, som nå må be tingretten om å ta selskapet under konkursbehandling. Kalve uttrykker stor takknemlighet for de 27 årene hun har hatt på senteret, men erkjenner at det er på tide å avslutte en lang epoke.

Hovedårsakene til konkursen inkluderer pandemien som har påvirket treningsbransjen i stor grad. I tillegg har høye strømpriser og overetablering på øyen, bidratt til selskapets økonomiske utfordringer.

En tung beslutning

Kalve beskriver prosessen som en tung beslutning, da dette har vært hennes livsverk og drøm siden 1995. Hun uttrykker også takknemlighet over å ha fått lov til å undervise og begeistre mange fantastiske mennesker i løpet av disse årene. Hun takker alle medlemmer for tilliten og treningsgleden som har blitt skapt sammen.

Mange av medlemmene på Sport Treff har på sosiale medier uttrykt sin sorg, over at senteret nå har stengt dørene for godt. Flere uttrykker at senteret har vært en viktig del av deres treningsrutiner og at de vil savne både treningstilbudene og fellesskapet på senteret.

Veien videre

Kalve forteller til Treningsindustrien at hun blir 100% i bransjen og forteller at i de siste 10 årene har hun tatt oppdrag med å arrangere trening og livsstilsreiser for kvinner. Da startet en ny spire og en ny drøm startet.

Trenger noen en skreddersydd trening og livsstilsreise, eller en som kan få nye instruktører til å skinne mer for sitt senter – er jeg den rette å kontakte avslutter hun

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]