annonse

annonse

Foto:

Family Sport Club

Sportic blir Family Sports Club

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Sist uke annonserte Sportic at de nå blir et Family Sports Club senter. Dette vil gi medlemmene i Sportic tilgang til et bredere utvalg av treningsmuligheter og helsefordeler. Samtidig vil Family utvide sitt tilbud på Danmarksplass, som inkluderer planer om en ny fysikalsk behandlingsklinikk.

Sportic, som er bygd opp som et selvbetjent treningssenter, med fokus på studiotrening og personlig trening, blir nå et senter i Family Sports Club kjeden. Denne strategiske endringen vil berike treningsopplevelsen til eksisterende Sportic-medlemmer, samtidig som den gir Family Sports Club en mulighet til å videreutvikle sitt tilbud på Danmarksplass.

Family Sports Club på Danmarksplass har opplevd en økning i medlemsantallet og vi har aldri hatt flere medlemmer enn nå. For å imøtekomme den økende etterspørselen, utvider vi vårt eksisterende senter, og en av de mest spennende tilskuddene vil være opprettelsen av en egen klinikk for fysikalsk behandling, forteller Arne Eilertsen, Salgsdirektør i Family Sport Club til Treningsindustrien.

Denne fysikalske behandlingsklinikken vil være en sentral del av Family Sports Clubs satsing på å fremme helse og trening som en form for medisin.

I tidligere Sportics lokaler vil vi fortsatt fokusere på å levere toppmoderne treningsfasiliteter for studiotrening og personlig trening. Planene for oppgraderingen inkluderer større garderober og forbedringer som vil maksimere potensialet til senteret vår på Danmarksplass avslutter han.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]