annonse

annonse

Sportskompaniet ny hovedpartner for Gantner

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Sportskompaniet – Inspire Fitness, med Thomas Ingebrigtsen i spissen, blir ny hovedpartner for Gantner i Norge.

Ifølge en pressemelding fra Gantner har selskapet nå funnet en ny hovedpartner for sin forretning i Norge:

«For å sørge for at treningsmarkedet får avanserte løsninger, utmerket support og den service den raskt voksende industrien trenger, har Gantner en ny hovedpartner i Norge. Inspire Fitness er anerkjent som en leverandør av treningsutstyr og førsteklasses kundeservice», heter det i meldingen.

Astrofarm – som partner av Gantner og Inspire Fitness – skal være et kompetansesenter for alle Gantner-kunder når det gjelder prosjekter, produktsupport og service.

«Dette samarbeidet skal gi oss en profesjonell servicestruktur for å kunne håndtere ulike oppgaver til avtalt tid, og vi anbefaler kunder med Gantner-løsninger å tegne en supportavtale med Astrofarm», opplyser selskapet.

Passet med planen

– Hva betyr det at Sportskompaniet nå blir ny hovedpartner for Gantner i Norge?

– Vi fyller seks år i 2018, og det har lenge vært en plan at vi skal ekspandere og bli større. Målet er å tilby innovative og lønnsomme løsninger for bransjen – og man kan ikke alltid finne opp kruttet på nytt – så når denne løsningen kom, passet den godt med vår plan, forteller Thomas Ingebrigtsen.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Han legger til at Gantners løsninger passer godt sammen med for eksempel treningssenter-appen Netpulse som Sportskompaniet har i folden.

– Astrofarm, som skal stå for support og service på Gantner-løsningene, har også medlemssystemet BRP – og Netpulse-appen kan integreres slik at alle vil sømløst snakke sammen – og være komplementerende.

– Mange av Gantner-kundene er kunder av oss fra før, så denne avtalen gir enda sterkere bånd, fastslår Ingebrigtsen.

Takker for samarbeidet

I en tidligere pressemelding fra forhenværende hovedpartner for Gantner, Gerwin Quak, kom det frem at hans selskap Digis skulle være en av flere forhandlere av Gantner i fremtiden.

LES OGSÅ: Ny salgsstruktur for Gantner

I pressemeldingen fra Gantner heter det: «Vi ønsker å takke Gerwin Quak for hans mangeårige samarbeid, og ønsker han lykke til med hans fremtidige forretninger».

– Digis er et av mange programvareselskap som har integrasjon med Gantner. Gantner-utstyr vil selges av Inspire Fitness til alle partnere og kunder i Norge, uttaler kommunikasjonssjef Christine Schroder i Gantner.

– Inspire Fitness – Sportskompaniet – er hoveddistributør og vi har inngått en avtale med Astrofarm. Hvis vi inngår flere avtaler, som det kan hende vi gjør, må alle andre partnere kjøpe utstyr fra oss. Digis er ikke per i dag forhandler av Gantner, sier Ingebrigtsen.

Han fastslår at den løsningen som nå er valg med Gantner, Sportskompaniet og Astrofarm er en løsning som er et felles ønske fra alle tre.

– Da kan vi rendyrke det vi er sterke på til felles beste for kundene, sier Ingebrigtsen.

Kan føre til endringer

Med Gantner i porteføljen utelukker ikke Ingebrigtsen at det skjer endringer i Inspire Fitness – som i bransjen er kjent som Sportskompaniet.

– Vi har jobbet en stund med å omstrukturere, så det kan hende at det kommer nye ansatte og at vi endrer måten å jobbe på fremover, sier han.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]