annonse

annonse

Sportsmaster og Fitness Brands Nordic slår seg sammen

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

De to utstyrsleverandørene fusjonerer for å bli Nordens ledende leverandører av treningsutstyr.

Det kommer frem i en pressemelding fra selskapene.

Sportsmaster og Finess Brands Nordic går sammen for å bygge Nordens største og beste tilbud av treningsutstyr og helhetsløsninger innen helse og trening, heter det i meldingen.

Mens Sportsmaster i hovedsak leverer kvalitetsutstyr til hjemmebruk og bedriftsbruk, er Fitness Brands sterke i treningssenter og hotel-segmentet. Sammen vil de to dekke hele spekteret av bruksområder og kundegrupper innen treningsutstyr.

– Etterspørselen etter treningsutstyr og gode løsninger vil fortsette å vokse og kravene til leverandørene utvikler seg i takt med dette. Kvalitetsprodukter og gode priser vil være viktig også fremover, men vi ser at kundene i tillegg forventer service og teknisk oppfølging på et helt annet nivå enn tidligere, sier Paul Einar Borgen, deleier og en av gründerne bak Sportsmaster.

– Sammen er vi dynamitt

Han legger til at den nye gruppen vil vi ha et enda bedre produkttilbud og Norges sterkeste serviceapparat i ryggen, noe som gir kundene en ekstra trygghet når de investerer i treningsutstyr, enten det er til trimrommet hjemme, til bedriften eller til treningssenteret.

– Miksen av digital og fysisk tilstedeværelse vil være viktig også i tiden fremover. Fitness Brands har sterke merkevarer og en dyktig salgs- og kurs-stab «på veien». I tillegg gir samarbeidet med verdens største aktør i bransjen Life Fitness, tilgang til det nyeste innen kompetanse- og produktutvikling, fastslår Trond Karlsen, deleier og gründer av Fitness Brands.

Han legger til at Sportsmaster på sin side tilfører blant annet sterk digitalkompetanse og har en ledende markedsposisjon i konsumentmarkedet i Norge.

– Sammen er dette dynamitt som kundene vil nyte godt av, sier Karlsen.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]