annonse

annonse

Sporty radarpar på veien for Treningspartner Pro

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

I kjølvannet av fusjonen mellom Mylna Pro og Treningspartner, har pro-avdelingen til selskapet ekspandert.  Duoen som dekker treningssentermarkedet for Treningspartner kommer begge fra idretten.

PC Fosse kom til Treningspartner Pro etter å ha startet i treningsbransjen i Casall Pro, mens Petter Røste Fossen kommer direkte fra en lang karriere som profesjonell hockeyspiller, ifølge en pressemelding.

Begge vil være mye ute på veien for å bli kjent med så mange som mulig og lære så mye som mulig om treningssenterbransjen i Norge.

Før han begynte i treningsbransjen reiste PC Fosse verden rundt som profesjonell skikjører innen grenen freestyle eller «jibbing» i seks år. Han har også spilt inn to NRK TV serier om ekstremsportutøvere; Oppdrag Sognefjorden og Oppdrag Nord Norge.

Petter Røste Fossen startet i Treningspartner Pro i 2019 og er siste tilskudd i salgsteamet.  Petter har spilt hockey på toppnivå i 10 år med erfaring fra kubber som Stavanger Oilers (fem år), Lillehammer, Trondheim, Fredrikstad. Petter er også vinner av TV3 programmet «Råskap».

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]