annonse

annonse

Sporty24 tar over Energy Fitness Vear

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Fra 1. mai overtar Sporty24 driften av Energy Fitness’ sin avdeling i Vear. Denne overtagelsen markerer starten på et nytt kapittel for både Sporty24 og medlemmene av Energy Fitness Vear, med løfter om flere nyheter og oppgraderinger av utstyr gjennom sommeren 2024.

Bjørnar Eriksen, daglig leder i Sporty24, uttrykker stolthet over å ta over stafettpinnen fra Energy Fitness og Bjørn-Vidar Johansson, med forsikringer om at det ikke vil forekomme noen endringer for medlemmene før selve overtakelsesdatoen.

Etter 1. mai kan medlemmene forvente seg en rekke positive endringer, inkludert oppgraderinger av utstyr og andre spennende nyheter, forteller han videre. Det understrekes at Energy Fitness’ avdelinger på Borgheim og Vallø vil fortsette sin drift som vanlig, og at salget av avdelingen i Vear ikke vil påvirke disse sentrene på noen måte.

Sporty24, kjent for sin lavprismodell og nøkkelkortbaserte drift som tillater betjening, har raskt blitt en populær treningskjede. Med 18 avdelinger allerede etablert, ser kjeden nå overtagelsen av Vear-avdelingen som en mulighet til å styrke sin tilstedeværelse i Tønsberg-regionen. Med eksisterende sentre på Nøtterøy, Kilen, Narverød, og Sem, forventes det at denne utvidelsen vil befeste Sporty24 sin posisjon ytterligere i området.

Sporty24 legger stor vekt på fleksibilitet og tilpasning til kundens behov, med åpningstider alle dager fra kl. 05:00 til 24:00, ingen bindingstid, og muligheter for å fryse medlemskap i ferier. Dette konseptet har vist seg å være svært populært, og kjedens motto understreker denne tilnærmingen: Fleksibilitet for våre kunder. Med fokus på å gi kundene friheten til å velge det som passer best for dem, også når det gjelder pris, avslutter han.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]