annonse

annonse

Foto:

Bjørnar Eriksen og Kjedeleder Stine Nyjordet. Bilde Ida Fosbæk (Tønsbergs Blad)

Sporty24 utvider med nytt senter i Drammen

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Sporty24 planlegger å åpne sitt 16. senter på Konnerud. Daglig leder Bjørnar Eriksen og Kjedeleder Stine Nyjordet forteller til Treningsindustrien at det har vært en langvarig plan å etablere et treningssenter på Konnerud, og dette nye senteret vil være strategisk for kjeden.

Sporty24 har allerede 15 sentre fra før, sentrene ligger i hovedsak i Vestfold men strekker seg også til Bø i Telemark, Fredrikstad og Hønefoss. Det nye senteret på Konnerud vil gi beboere i området tilgang til et stort senter med mye treningsutstyr og gruppetimer. Lokalene som tidligere ble brukt av Kiwi, vil bli omgjort til et treningssenter på rundt 1000 kvadratmeter.

For å åpne senteret i tide må lokalet først gjennomgå en bruksendring, og en søknad til kommunen er allerede sendt. Eriksen håper åpningen vil finne sted tidlig på høsten. Han uttrykker også et ønske om å ansette åtte til ti lokale medarbeidere.

Sporty24 tilbyr en rekke ulike treningstilbud, inkludert gruppetimer, personlig trening og styrketrening. Kjedens satsing på Konnerud vil gi beboere i området tilgang til disse tjenestene. Eriksen understreker at han håper at senteret vil tiltrekke seg både eksisterende og nye medlemmer, og han gleder seg til å åpne dørene.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]