annonse

annonse

Foto:

Stine Nyjordet - Bilde: Jakob Østheim

Sporty24 utvider med nytt treningssenter på Jevnaker

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Sporty24 fortsetter veksten med etableringen av et nytt treningssenter i Jevnaker. Dette blir deres 17. senter og vil være lokalisert i Storgata 6. Med en stort utvalg av utstyr og fasiliteter, har Sporty24 blitt kjent for å være en aktør for alle, uansett treningsnivå og preferanser.

Sporty24 kunngjør med stor glede etableringen av sitt nyeste treningssenter på Jevnaker. Dette nye senteret blir det 17. i rekken, og det viser selskapets kontinuerlige vekst og engasjement for å tilby høykvalitets treningsfasiliteter, til en stadig voksende medlemsbase.

Det kommende Sporty24-senteret vil være beleilig plassert i kjelleren under Coop Extra på Storgata i Jevnaker. Denne strategiske plasseringen gir både enkel tilgang og synlighet for alle som bor i området. Med et bredt spekter av fasiliteter og utstyr vil senteret appellere til en mangfoldig gruppe treningsentusiaster forteller Stine Nyjordet til Treningsindustrien.

En av aspektene til Sporty24, er at det er et senter for alle, uavhengig av treningsnivå og preferanser. Kjeden legger vekt på mangfold og inkludering, og ønsker å skape et treningsmiljø som er både inspirerende og motiverende for alle medlemmer. Enten du er nybegynner eller erfaren utøver, vil du finne det du trenger for å oppnå dine treningsmål på Sporty24, avslutter hun.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]