annonse

annonse

Sprek og Blid Askøy hopper over til Nr1 Fitness

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Eierne av Sprek og Blid Askøy, Siv Boge Rong og Janicke Johnsen, har besluttet å trekke sitt senter ut av samarbeidskjeden Sprek og Blid og inngå franchiseavtale med Nr1 Fitness.

Det er foretaksnavnet Si-ja AS, som har operert under navnet Sprek og Blid Askøy, som nå inngår franchiseavtale med Nr1 Fitness. Selskapet eies av Siv Boge Rong og Janicke Johnsen der hver av partene eier 50 prosent av aksjene, Ifølge en pressemelding.

– Eierskapet forblir uendret. Vi har gått inn på en franchiseavtale med Nr1 Fitness da vi mener de er en partner som kan hjelpe oss med å utvikle senteret videre sammen med oss, sier Rong.

Lang fartstid

Siv Bogne Rong har både vært styreleder og styremedlem i samarbeidskjeden Sprek og Blid.

– Jeg har jobbet i Sprek og Blid siden 2006 og kan se tilbake på en flott tid sammen med mange hyggelige kollegaer. Da jeg og Janicke etablerte vårt eget senter på Askøy i 2014, var det naturlig for oss å inngå samarbeid med Sprek og Blid, forteller Rong.

– Nå mener vi tiden er inne for å avslutte samarbeidet med Sprek og Blid. Vi kan vel innrømme at vi i det stille har beundret Nr1 Fitness for det de har fått til i Bergens området. Det er helt tydelig at deres strategiske satsing og markedsstrategi fungerer. Nå gleder vi oss til å bli en del av denne suksessen, sier Rong.

Forventer økning

– Hva er deres forventinger til Nr1 Fitness?

– Som de fleste andre steder, er det i dag stor konkurranse på Askøy. Etter flere møter med Nr1 Fitness, ble det klart at vi står for de samme verdiene når det kommer til hvilke sentre vi ønsker å skape. Dette var viktig for oss. Vi ønsker å være ett sted for alle, hvor spesielt mosjonister skal føle seg hjemme. Dette har Nr1 Fitness vært veldig dyktige på, sier Rong.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

-Vi ble spesielt imponert over deres markedsføringsstrategier, systemer og planer for å få til nettopp dette. For oss er dette viktig, da senteret trenger flere medlemmer for å kunne driftes forsvarlig også i fremtiden.

– Så vi forventer selvfølgelig at vi vil merke en økning i medlemsmassen når vi når blir en del av Nr1 Fitness, sier Rong.  Samtidig ser vi også at vi vil redusere flere av våre driftskostnader ved å benytte oss av samarbeidsavtalene til Nr1 Fitness.

Utvider senteret

Sprek og Blid Askøy er et fullskalasenter med ca. 700 medlemmer og et stort fokus på gruppetimer.

– Nå skal vi legge forholdene til rette for at vi skal bli enda bedre på gruppetimer samtidig som vi skal få oppgradere senterets styrkeavdeling, sier eierduoen Rong og Johnsen.

Janicke Johnsen (t.v.) og Siv Boge Rong. (Foto: Nr1 Fitness)

– Vi utvider senteret med ca. 250 kvm. Vi får en helt ny og større gruppetimesal som gjør at vi får større kapasitet på gruppetimer. Eksisterende sal skal brukes til å utvide styrkeavdelingen vår. Nå gleder vi oss masse, sier Johnsen

– Hvilke fordeler vil samarbeidet gi medlemmene og de ansatte?

– En av de aller største fordelene for våre medlemmer blir at de nå får muligheten til å trene på alle Nr1 Fitness sentrene. Dette betyr at det får et betydelig bedre treningstilbud og mye større fleksibilitet. Vi mener at dette gir oss ett stort konkurransefortrinn, sier Johnsen.

Hun trekker også frem de ansattes muligheter hos Nr1 Fitness.

– Gjennom Nr1 Fitness akademiet får vi nå mulighet til å delta på kurs, workshops, og Conventions. At det er et samarbeid på tvers om vikarer og så videre er også en stor fordel både for oss og de ansatte, sier Johnsen.

Tenkt på Askøy lenge

Nr1 Fitness er fornøyd med at Sprek og Blid Askøy blir en del av Nr1 Fitness familien.

– Det er vel ingen hemmelighet at vi har sett på egnede lokasjoner på Askøy over lengre tid med tanke på å etablere oss på Askøy selv, sier konsernsjef Trygve Amundsen i Nr1 Fitness.

– Vi skal være markedsledende i Hordaland og da må man være representert på de fleste steder i Hordaland der folk enten jobber eller bor. Da Sprek og Blid Askøy tok kontakt, vekket det vår interesse. Etter flere møter fant vi ut at begge parter tenkte likt konseptuelt, samtidig som vi så potensialet i senteret.

– Så nå gleder vi oss over å hjelpe Siv og Janicke med å bli den ledende og foretrukne aktøren på Askøy og omegn, avslutter Amundsen.

LES OGSÅ: Nr1 Fitness skal øke med minst åtte sentre

LES OGSÅ: Aktiv365 kjøper Sprek og Blid Arna

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]