annonse

annonse

Sprek365 har lansert eget «ute-medlemskap»

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Slipper ikke folk inn, så la dem trene ute. Det nye medlemskapet til 300 kroner skal kun dekke instruktørlønn frem mot gjenåpningen av treningssentrene.

– Vi begynner med dette i dag og har nå gjort klart for å være ute en stund, opplyser eier Hans Arne Bjørdal-Hjeldnes.

– Vi har nå solgt en god del trening ute og vi tar ikke mer en 300 kroner frem til 15. juni. Vi skal kun dekke instruktørlønnen og flere timer står på trappene til utetreningen. Vi må gjøre oss noen erfaringer, slik at vi blir vant til den nye hverdagen vår som nå er ute, sier Bjørdal-Hjeldnes.

Han bekrefter at de allerede har fått inn noen nye medlemmer på utetreningen, og sier at det blir spennende å følge utviklingen.

– Timer vi har tenkt å kjøre er alt fra senior, tabata, kroppstrening, løping og sykkeltime om været tillater det. Vi jobber også med noen egne konsepter. Det skal være både kjekt og litt utfordrende på en økt, og alle skal få en litt sprekere hverdag med oss, sier Bjørdal-Hjeldnes.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

Live under hele nedstengingen

– Under hele nedstengningen har vi holdt «live-timer» til alle både egne og andre folk rundtomkring i det ganske land. Vi har fått tilbakemeldinger både fra Arendal og Stavanger, helt til opp i Nord-Norge.

Det digitale tilbudet rommer alt fra sykkeltime til yoga og senior og diverse andre timer.

– Timene ligger ute så selv om du ikke er med «live» så kan du fint ta deg en økt når du har tid. Det har vært viktig for oss å kunne tilby hjemmetrening for våre medlemmer, og alle andre, slik at vi har en viss kontakt med dem under denne tiden, sier Bjørdal-Hjeldnes.

Det digitale tilbudet vil fortsette også fremover, sammen med utetreningen.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Bjørdal-Hjeldnes forteller at de også søkt kommuneoverlegen om å ha spinning inne i en lagerhall som de har rett ved siden av senteret.

– Der håper vi på en positiv tilbakemelding, fastslår han.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]