annonse

annonse

Sprek365-kjeden har fått to nye sentre

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Den siste tiden har to selvstendige treningssentre sluttet seg til Sprek365-kjeden. – Og flere kommer det til å bli i løpet av 2019, sier Sprek365-gründer Hans Arne Bjørdal-Hjeldnes.

– Det er det å være med i et fellesskap som frister. Som enkeltstående senter føler man seg av og til litt alene. Man har ingen å diskutere og utveksle erfaringer med og det kan i noen perioder være tungt. Spesielt det å tenke nytt og komme opp med gode ideer kan være frustrerende sier Bjørdal-Hjeldnes.

I den siste tiden har både Studio-7 i Tromsø og Karma Fitness i Elverum sluttet seg til treningssenterkjeden.

Fra fem til 17 sentre

Med til sammen 30 års erfaring fra treningssentersenterdrift etablerte Hans-Arne og Elisabeth Bjørdal-Hjeldnes treningssenterkjeden SPREK365 i 2016. Målet var å skape et folkelig konsept hvor mannen i gata kunne trene for å bli sprekere.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Siden oppstart har kjeden vokst fra å være en lokal kjede med fem sentre i Ålesundsområdet, til å bli en familie med 17 senter fordelt mellom Mandal i sør og Tromsø i nord.

Drar nytte av hverandre

– At det nå kommer inn treningssenter med masse erfaring gjør at man plutselig får veldig mye mer kompetanse som en kan dra nytte av, og det er veldig motiverende, sier Bjørdal-Hjeldnes.

– Ta Studio-7 som eksempel. Det er det eldste treningssenteret i Tromsø med 30 års drift å vise til. Å få med en slik institusjon på laget styrker oss. De har i tillegg til å holde det gående og tilpasse seg stadig sterkere konkurranse, et enormt miljøfokus.

– De ønsker å satse på en grønn profil og har allerede laget innendørs sykkelparkering for kundene sine. Klart slikt inspirerer.

Står sterkere

Det å ha en sparringspartner og føle at man er en del av noe større var noen av årsakene til at Tom Jenssen ved Karma Fitness i Elverum gikk inn i kjeden.

– Man står sterkere i markedet. Det er helt klart en annen konkurransesituasjon nå enn for ti år siden, og det og hele tiden utvikle seg, og ta med det beste videre, blir bare viktigere å viktigere, sier Jenssen.

– Man kan være veldig god alene, men man blir alltid sterkere sammen, fastslår Bjørdal-Hjeldnes.

LES OGSÅ: Sprek365 blir størst i Ålesund

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]