annonse

annonse

Sprek365 kjøper Spenst Kongsvinger

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Sprek365 fester grepet om Kongsvinger. For en knapp måned siden åpnet kjeden et ekspress-senter. Sist uke undertegnet Elisabeth og Hans Arne Bjørdal-Hjeldnes kontrakt om kjøp av Spenst-senteret i samme by.

– Fra null til to på kort tid i Kongsvinger..?

– Ja, knappe to måneder, fastslår Hans Arne Bjørdal-Hjeldnes.

For det er ikke mer enn en knapp måned siden SPREK365 åpnet et ekspress-senter i byen. Når kjeden nå overtar stafettpinnen etter Spenst fra nyttår, er det etter avklaringer med franchiseeieren av det første Sprek365-senteret i byen.

– I hovedsak er det vi som nå overtar, men vi skal være flere eiere, blant annet franchisetakeren på det første Sprek65-senteret som vi selvfølgelig skal samarbeide med, forteller Bjørdal-Hjeldnes.

Skal være fullservice

Spenst Kongsvinger er et fullservicesenter, og det skal det fortsette å være. Bjørdal-Hjeldnes forteller at de i første omgang ikke skal gjøre store endringer, kun noen oppussingsgrep samt flytte litt rundt på utstyr slik at man får litt større treningsareal.

VÅRE ANNONONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

I løpet av januar skal senteret være re-brandet.

– Så strategien nå er et fullservicesenter og et ekspress-senter med kombinert medlemskap?

– Ja, det er slik vi tenker. Sentrene vil utfylle hverandre på en fin måte selv om de ligger knappe 150 meter fra hverandre, sier Bjørdal-Hjeldnes.

Fra 15 til 25 sentre

– Hva med konkurransen i byen?

– Vi har lagt en plan, for å si det slik. Vi har lyst til å øke på med enda flere sentre, men først må vi få på plass Spenst-senteret. Vi har en plan for å vokse videre, men samtidig bevare det som har vært bra der.

Med Spenst Kongsvinger under vingene er Sprek365-kjeden oppe i 15 sentre.

– Hvor mange teller kjeden ved utgangen av 2018?

– Ting tar litt tid, ofte klarer vi ikke å jobbe fort nok – men hvis alt vi holder på med slår inn nærmer vi oss 25 sentre i løpet av neste år, sier Bjørdal-Hjeldnes.

Hadde ikke tid nok

De tidligere eierne av Spenst Kongsvinger har ikke vært tradisjonelle, aktive eiere. Styreleder Rune Skasberg forteller at et salg var veldig greit i og med de nåværende ikke hadde tid til å være tett nok på.

Rune Skasberg.

– Det var også viktig for oss å finne en eier som har lyst til å dra det videre, for vi synes senteret er veldig bra – og de som jobber der fortjener en mer aktiv eier. Gjennom Hans-Arne føler vi oss trygge på senteret har fått en eier som virkelig har lyst til å ta dette videre. Han har fått det til andre steder og bør kunne få det til i Kongsvinger også, sier Skasberg.

Han legger til at Spenst Kongsvinger har snaue 700 medlemmer inkludert bedriftsavtaler.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]