annonse

annonse

Sprek365 blir størst i Ålesund

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Treningskjeden har kjøpt opp de lokale konkurrentene Pulssenteret og Spjelkavik Treningssenter.  I alt fire sentre blir Sprek365 i løpet av høsten.

– Det har vært en lang prosess og vi er svært fornøyde med å bli den største aktøren i byen, sier Sprek365-gründer Hans Arne Bjørdal-Hjeldnes.

Det er Pulssenteret og Spjelkavik Treningssenter som har blitt en del av familien; nærmere bestemt Pulssenteret Sentrum, Pulssenteret Valderøy, Pulssenteret Core Fit og Spjelkavik Treningssenter. Til sammen ca. 2 500 medlemmer.

– Grunnen til at vi valgte å kjøpe da muligheten bød seg, er at vi stadig ønsker å utvide og utfylle tilbudet vårt samt at det var etablerte sentre med god beliggenhet i forhold til våre eksisterende sentre, forteller Bjørdal-Hjeldnes.

Blir størst på squash

Han bekrefter at det var flere som var interessert i å overta sentrene.

– Hvorfor var det dere som fikk tilslaget?

– Når hyggelige folk treffer hyggelige folk, blir det gode avtaler. Det avgjørende var rett og slett den menneskelige faktoren. Vi har en veldig god tone og det var viktig for selgerne.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Det var blant annet Bahige Alaeddine Tabbara og Anne Marie Tabbara som solgte, men de blir med videre. For med kjøpet av de fire sentrene får Sprek365 også hele syv squash-baner

– Vi blir størst på squash i Møre og Romsdal, det hadde jeg ikke trodd for et år siden. De tidligere eierne skal være med videre og bygge opp squash-miljøet i Ålesund slik det engang var.

Har en annen lønnspolitikk

De oppkjøpte sentrene har ikke vært noen stor økonomisk suksess. Stort sett negative driftsresultater, fallende omsetning og negativ egenkapital.

– Hvordan skal dere drive dette økonomisk lønnsomt?

– Den store forskjellen er at vi har en mye sunnere lønnspolitikk. Da vi gikk ut med nyheten for et par dager siden, fikk vi en enorm positiv respons, så jeg er ikke bekymret for det, fastslår Bjørdal-Hjeldnes.

Han forteller at de tar med seg de ansatte ved sentrene, men skal i tillegg fornye mannskapet.

Kraftig vekst på kort tid

– Det er jo litt gøy å tenke på at vi var fem sentre for ni måneder siden og at vi neste måned bikker 14 sentre. Det er litt av et svangerskap, og slikt blir man naturligvis motivert av, fastslår Sprek365-gründeren.

Han forteller at sentrene som nå blir innlemmet i kjeden skal gjennomgå en kraftig oppgradering. De starter med det største senteret, Pulssenteret Sentrum på 1 800 kvm., som skal stå klart i løpet av høsten

– Vi ønsker å sette Sprek-preg på lokalene så det er oppussing og fornyelse som står i hodene våre nå.

Oppkjøpet inkluderer også Pulssenteret Core Fit – et tidligere Crossfit-senter.

– Vi har planer for det senteret, men det vil jeg ikke gå ut med ennå – men vi har gjort oss noen tanker og vet hva vi vil, sier Bjørdal-Hjeldnes.

Han legger til at kjeden har store planer for fremtiden og at det vil komme flere etableringer, både på Sunnmøre og i resten av landet.

– Vi ser fortsatt etter gode lokaler og samarbeidspartnere og gleder oss veldig til hva 2018 vil bringe!

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]