annonse

annonse

STA treningssenter mot nedleggelse

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

STA treningssenter er det eneste av sitt slag i Leksvik. Nå står senteret i fare for å bli lagt ned om ny eier ikke kommer på plass.

Det skriver avisen Fosna-Folket.

Daglig leder og eier av STA treningssenter i Leksvik, Pshko Abubakir må legge ned senteret, dersom ingen har mulighet til å ta over. I et innlegg fra senterets Facebook-side skriver Abubakir at han må selge senteret fordi han flytter fra bygda.

Abubakir synes det er synd hvis det går mot nedleggelse av senteret. Han mener STA er i en særstilling i Leksvik, og at medlemmene nå ikke får et fullgodt treningsalternativ. Senterets kjernegruppe er ungdom, ifølge avisen.

Noe stor økonomisk gevinst har ikke treningssenteret gitt. Hadde det vært den eneste motivasjonen, ville han lagt ned senteret tidligere.

– For meg er ikke økonomi det viktigste. Jeg har hatt et ønske om å bidra med dette til bygda. Når jeg som enkeltperson greier å bidra på denne måten, tenker jeg det heller burde vært kommunens oppgave, påpeker Abubakir.

Ordfører i Indre Fosen kommune, Steinar Saghaug ser behovet for treningssenter i Leksvik, men mener at dette ikke er kommunens ansvarsområde, ifølge Fosna-Folket.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]