annonse

annonse

Stafetten med Erik Schreuder, Røykenbadet

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Treningsindustrien.no tar pulsen på senter-Norge.

I Stafetten svarer senterledere eller daglige ledere ved landets treningssentre på kjappe spørsmål om seg og sitt, før pinnen overleveres til nestemann. Stafetten lever sitt eget liv og plutselig er den hos deg… Vi er nå i Røyken.

 Navn: Erik Schreuder

Stilling: Daglig leder

Senter: Røykenbadet

Fikk stafettpinnen fra: Tore Gløer Wiken

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′] 

 

– Hvor mange medlemmer har dere?

– Akkurat nå har vi 1 562 medlemmer på treningssenteret.

– Hvor mange er aktive?

– Det vet jeg ikke faktisk ikke, siden vi akkurat har byttet medlemssystem. Som nystartet vil jeg regne med en høy andel aktive, ikke minst fordi vi nå beveger oss inn i høysesong.

– Årlig omsetning på senteret?

– Vi åpnet 14. januar, så 2017 blir vårt første driftsår. Vi ligger an til å få en omsetning på ca. 10 millioner på treningssenteret.

– Prosentandel av omsetning i PT-salg?

– Hittil i år har vi ca. syv prosent. Det er selvsagt altfor lavt. Vi bør nok klare det dobbelte innen ett år. Det er ikke lett å rekruttere personlige trenere i Røyken og i alle fall ikke de som vil drive på heltid. Men vi bygger sten for sten.

– Mest populære gruppetime på senteret?

– Aquafitness-timene i bassengene. I tillegg har vi veldig populære klassiske step-timer uten for mye dill og dall.

– Trener du med eller uten gadgets?

– Jeg bruker en Polar V800 pulsklokke og logger all trening jeg gjør. Tidligere hadde jeg et noe mer avslappet forhold til dette. Trener mot noen skirenn til vinteren, og da er det ok å styre treningen litt.

 – Hvordan skiller senteret seg ut fra konkurrentene?

– Røykenbadet med sine 9000 m2 skiller seg ut ved at vi har treningssenter, flott svømme- og badeanlegg, klatresenter, kafeteria og en rekke helsetjenester samlet under ett tak. Derfor liker vi å kalle oss et Folkehelseanlegg. Vi skal treffe bredt i befolkningen med gode tilbud, og er selvsagt svært opptatt av lavterskelaktivitet. Der har vi truffet godt frem til nå.

– Hvem er din største konkurrent?

– Definitivt sofaen, godstolen og passive elektroniske duppeditter. Røyken har spredt bosetting, og det er ganske mange kilometer til de nærmeste treningssentrene. AKIMI på Slemmestad er nærmest og ligger ca. 10 kilometer unna.

– Hvem skal svare på disse spørsmålene neste gang?

– Det skal Leif Nilsen, daglig leder av Asker Treningssenter. Leif er en type som har gjort mye bra og som virkelig tror på bransjen med sine nyinvesteringer på flere fronter.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]