annonse

annonse

Stafetten med Christine Henriksen, SATS Kolbotn

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Treningsindustrien.no tar pulsen på senter-Norge.

I Stafetten svarer senterledere eller daglige ledere ved landets treningssentre på kjappe spørsmål om seg og sitt, før pinnen overleveres til nestemann. Stafetten lever sitt eget liv og plutselig er den hos deg… Vi er nå på Kolbotn.

Navn: Christine Henriksen

Stilling: Senterleder

Senter: SATS Kolbotn

Fikk stafettpinnen fra: Elise Nyengen

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Hvor mange medlemmer har dere?

– Vi har i underkant av 3900 medlemmer.

– Hvor mange er aktive?

– I SATS måler vi ikke bare aktive og inaktive, men hyppigheten av hvor aktive de er. 30 prosent av medlemsmassen vår er svært aktive. De trener regelmessig to ganger eller mer i løpet av en uke.

– Hos oss er man heller ikke nødvendigvis medlem av det samme senteret som man trener på. De kan For eksempel ha meldt seg inn på Bislet og trener på Kolbotn. Derfor har vi mer konkrete tall for hele kjeden enn for hvert enkelt senter.

– Årlig omsetning på senteret?

– Vi omsetter for rundt 24 millioner.

– Prosentandel av omsetning i PT-salg?

– Den ligger på ca. 10 prosent.

– Mest populære gruppetime på senteret?

Vi har veldig mange og veldig populære gruppetimer. De med høyest besøksrate i øyeblikket er yoga, indoor running, cross training og senior. Disse ligger ekstremt høyt.

– Vi er et markert gruppetreningssenter, og noe som også er veldig populært er Body for Life, som er trening uten løp og hopp. Det samme gjelder FLX, som er stretching, en bevegelighetstrening – men uten at det bikker mot pust og yoga. Vi vektlegger trening for helse og ikke utelukkende høyintensitet og puls.

– Trener du med eller uten gadgets (og i så fall, hva)?

– Jeg har pulsklokke og aktivitetsmåler, men jeg er ikke så opptatt av gadgets. Trener mest uten og kjenner etter hvor jeg ligger an og hva kroppen presterer.

– Jeg bruker også vår SATS app aktivt i treningen min.  Med to små barn er det ikke alltid så lett å komme seg ut på trening på kveldstid, men jeg har allikevel tilgjengelig tid etter at barna er lagt. Da finner jeg frem vår Online Training i appen, velger meg en treningsøkt og får våre beste treningsinstruktører rett hjem på stuegulvet. Det er gull verdt i en travel hverdag!

– Appen motiverer meg også til å gjennomføre noen ekstra økter. Jeg følger kollegaer og venner i appen hvor man loggfører treningsøktene sine. Når jeg ser at snittet til venninnen min denne uken er høyere enn mitt – eller at hun har gjennomført den nyeste HIIT timen vår, så sørger jeg for å få gjennomført enda en økt selv også. Veldig motiverende og gøy!

– Hvordan skiller senteret seg ut fra konkurrentene?

Vi har ekstremt lange og sterke tradisjoner på Kolbotn og i Oppegård. Vi har vært her i 20 år og er nesten som en institusjon å regne. Vi har en god miks av ansatte og medlemmer som har vært med på hele denne reisen, kombinert med alle nye som kommer til og sprer ny kunnskap og energi.

– Det gjør seg ekstra gjeldene for gruppetreningen hvor vi har særdeles kompetente instruktører. Underviser vi i Corebar så har vi med oss Anita Tonne (gründeren av Corebar), og for yoga har vi også noen av Norges ledende instruktører.

– I tillegg kjører både nordisk produktutvikler og markedsdirektøren i SATS ukentlige gruppetimer på Kolbotn. Vi har mye kompetanse innenfor veggene. Standarden og listen for å få undervise hos oss ligger veldig høyt, og det gjør at alle hever seg.

– Medlemmene er medlemmer for livet og her møter besteforeldre barna sine på trening mens barnebarna er i MiniSATS. SATS Kolbotn er et sted hvor mange har mye av sitt sosiale liv.

– Hvem er din største konkurrent?

– Det finnes flere andre aktører på Kolbotn og i området. Men vi jobber alle for et felles mål, som er å få enda flere i aktivitet. De verste konkurrentene vi opplever er sofaen og tidsklemma.

– Hvem skal svare på disse spørsmålene neste gang?

– Det skal An-Maritha Haugen, senterleder på SATS Solli Plass.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]