annonse

annonse

Stafetten med Lena Mari Hanssen, CrossFit Ask

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Treningsindustrien.no tar pulsen på senter-Norge.

I Stafetten svarer senterledere eller daglige ledere ved landets treningssentre på kjappe spørsmål om seg og sitt, før pinnen overleveres til nestemann. Stafetten lever sitt eget liv og plutselig er den hos deg… Vi er nå i Stavanger

Navn: Lena Mari Hanssen

Stilling: Daglig Leder

Senter: CrossFit Ask

Fikk stafettpinnen fra: Synne Næss Ripe

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Hvor mange medlemmer har dere?

– Vi åpnet for snaue tre uker siden og jeg har ingen tall foran meg akkurat nå. Vi har hatt veldig stor pågang og det strømmer til med medlemmer – flere enn vi kunne drømt om!

– Hvor mange er aktive?

– Alle som kommer innom og som er blitt medlemmer, trener flere ganger i uka.

– Årlig omsetning på senteret?

– Vårt første mål akkurat nå er på sikt å gå i balanse, men vi har forberedt oss på en tøff oppstart.

– Prosentandel av omsetning i PT-salg?

Jeg er den eneste på teamet som i øyeblikket jobber med PT-kunder, men vi har flere PT-instruktører som kan sette i gang ved behov og ønske. Vi regner foreløpig ikke med at PT-andelen blir særlig høy, da vi nå i oppstartingsfasen må prioritere en del andre ting før PT.

– Mest populære gruppetime på senteret?

– Alle gruppetimene våre en ganske populære. Vi har den vanlige crossfit-økten WOD, Endurance og Flow som er en mobilitetstime. Vi har dessuten Partner WOD på lørdager, som er veldig populært og sosialt. Vi er nok snart nødt til å øke på antall timer, da pågangen er økende. Prøvetimene hvor ikke-medlemmer kan teste ut tilbudet er også veldig populære!

– Trener du med eller uten gadgets (og i så fall, hva)?

– Jeg trener mest uten. Jeg går med Polar-klokke, men bruker ikke pulsbelte utenom. Jeg liker best å kjenne etter og ta treningen på følelsen. Men når jeg er ute og løper tar på meg pulsbelte for å måle intensiteten.

– Hvordan skiller senteret seg ut fra konkurrentene?

– Vi vektlegger å ha god bemanning i «primetime». Vi ønsker å være godt bemannet slik at vi kan ta imot medlemmer og tilby dem tett oppfølging og god kvalitet på treningen, samt være tilgjengelig for spørsmål til de som stikker innom.

– Vi har flotte lokaler med godt inneklima og topp kvalitet på utstyret vårt. Vi satser også mye på kursing, hvor vi engasjerer skolerte kursholdere for å gi medlemmene som ønsker enda bedre treningsferdigheter et gjennomført tilbud. Vi har også færre antall plasser på timene per instruktør, for på den måten kunne gi en bedre oppfølging til hver enkelt.

– Hvem er din største konkurrent?

– Det er nok av konkurrenter i en stor by som Stavanger, og vi ser på det som veldig sunt med konkurranse. Det bidrar til at vi holder oss på tå hev.

– Hvem skal svare på disse spørsmålene neste gang?

– Det skal Sindre Trondsen, daglig leder av CrossFit 46 i Kristiansand.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]