annonse

annonse

Stafetten med Odd Ivar Eriksen, Ditt Treningssenter Moss

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Treningsindustrien.no tar pulsen på senter-Norge.

I Stafetten svarer senterledere eller daglige ledere ved landets treningssentre på kjappe spørsmål om seg og sitt, før pinnen overleveres til nestemann. Stafetten lever sitt eget liv og plutselig er den hos deg… Vi er nå i Moss.

Navn: Odd Ivar Eriksen

Stilling: Daglig leder og eier

Senter: Ditt Treningssenter og Moss Easylife Senter

Fikk stafettpinnen fra: Thomas Solberg

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Hvor mange medlemmer har dere?

– Vi har rundt 1800 medlemmer. Antallet varierer med sesongen.

– Hvor mange er aktive?

– Omlag 85 prosent.

– Årlig omsetning på senteret?

– Vi omsetter for i overkant av 11 millioner.

– Prosentandel av omsetning i PT-salg?

I Ditt Treningssenter ligger den på 3-4 prosent. I Easylife-avdelingen, hvor målsetningen er vektreduksjon, tilbyr vi omfattende individuell oppfølging samt PT.  Totalt utgjør PT-salget vårt 25 prosent av omsetningen.

– Mest populære gruppetime på senteret?

– De fleste gruppetimer er populære takket være våre erfarne og dyktige instruktører/ inspiratorer. Yoga/Pilates, sykkel, dans og Bodypump er det mest belegg på.

– Trener du med eller uten gadgets (og i så fall, hva)?

– Jeg trener med! Bruker gjerne pulsklokke sammen med vår egen Wellness-app. Forøvrig har senteret et integrert Wellness- system fra Qicraft i begge avdelingene. Jeg er tilhenger av kombinasjonen teknologi og den menneskelige faktor, hvor vi følger opp medlemmene tett.

– Hvordan skiller senteret seg ut fra konkurrentene?

Vi har drevet senteret i 28 år og i kraft av vår lange fartstid sitter det mye kultur i veggene. Vi har opparbeidet et veldig godt miljø med en voksen, kompetent stab som ser medlemmene og følger dem opp og veileder dem både før, under og etter trening.

– Vi fornyer utstyret 2-3 ganger i året og kaffemaskinen er vårt viktigste «verktøy» for samhold og hygge.  I de senere årene har vi foretatt en betydelig oppgradering av interiører og lys. Lokalene fremstår med en hjemmekoselig atmosfære istedenfor industripreg.

– Og hos oss har du muligheten til å trene i fellesskap eller være mer anonym i og med at vi har inndelt senteret i soner. Vi opplever at inngangsterskelen for nye medlemmer blir lavere når de ser den gode miksen av Ditt Treningssenter og Moss Easylife senter i samme lokale.

– Hvem er din største konkurrent?

– Den største konkurrenten over tid, er Spenst Moss. Vi har hatt en sunn konkurransesituasjon, hvor vi ikke har konkurrert på pris, men på kvalitet. Men i likhet med andre byer, har vi opplevd en tilvekst på 1-2 nye sentre per år de siste fem årene. Det har resultert i en priskrig og enkelte ganger en tendens til litt «cowboy markedsføring», som er synd for bransjen.

– Vi opplever også at når nyhetsverdien har lagt seg kommer medlemmene tilbake igjen. Vi har hatt en økning i medlemsmassen det siste året, som er et tegn på at vi gjør noe riktig.

– Hvem skal svare på disse spørsmålene neste gang?

– Først vil jeg takke hyggelige Thomas Solberg på Spenst Moss for ordene i siste reportasje. Stafettpinnen ønsker jeg å sende til en annen hyggelig senterleder; nemlig Espen Andre Halvorsen, daglig leder av Trimhuset Horten trening og fysioterapi AS.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]