annonse

annonse

Stafetten med Sigurd Groven, Fysiotrimmen Ørskog

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Treningsindustrien.no tar pulsen på senter-Norge.

I Stafetten svarer senterledere eller daglige ledere ved landets treningssentre på kjappe spørsmål om seg og sitt, før pinnen overleveres til nestemann. Stafetten lever sitt eget liv og plutselig er den hos deg… Vi er nå i Ørskog

Navn: Sigurd Groven

Stilling: Daglig leder

Senter: Fysiotrimmen AS

Fikk stafettpinnen fra: Tom-Erik Lukkedal

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Hvor mange medlemmer har dere?

– Per i dag har vi ca 450 medlemmer.

– Hvor mange er aktive?

– Rundt 70 prosent av medlemmene våre er aktive.

– Årlig omsetning på senteret?

– Omsetningen falt markert etterat jeg brakk nakken i en sykkelulykke i 2015. Jeg var lenge borte fra virksomheten. I 2014 hadde vi veldig bra tall, med 4,8 millioner i omsetning, og rundt 650 medlemmer. Vi tjente også godt på livsstilskurs. Etter skaden min ble jeg lite involvert i driften, og for regnskapsåret 2017 omsatte vi for kun 2.9 millioner.

– Dette er jo en dramatisk nedgang for en liten bedrift. Jeg har jobbet litt som fysioterapeut de siste par årene og fokusert på det, men på grunn at det har blitt i tøffeste laget for armer og skuldre tar jeg nå permisjon fra behandling og konsentrer meg fullt og helt om driften av treningsstudioet. Vi setter nå alle kluter til for å snu en negativ trend.

– Vi vil nå satse mer på service, renhold, personlig oppfølging og fokusere mer på den relasjonelle og mellommenneskelige kontakten mellom oss og kundene. Andre satsningsområder blir lavterskel trening og funksjonell trening. Vi ønsker å skape et tilbud ved senteret som treffer alle uansett alder og fysisk form. Trivsel og et inkluderende og koselig miljø skal stå i sentrum. Det er vår visjon!

– Prosentandel av omsetning i PT-salg?

– For øyeblikket har vi ikke tilbud om PT, men vi har nettopp ansatt en utdannet PT-instruktør, og PT vil bli tilgjengelig om ikke lenge.

– Mest populære gruppetime på senteret?

– Akkurat nå er det yoga.

– Trener du med eller uten gadgets (og i så fall, hva)?

– Senteret har gjort store investeringer i nytt utstyr, og vi bruker bla iQniter pulsstyringssystem i spinningsalen. Selv bruker jeg Garmin-klokke når jeg trener.

– Hvordan skiller senteret seg ut fra konkurrentene?

– Vi driver mye med funksjonell trening, og vi har CrossFit integrert i gymmen. Vi har veldig mye spennende utstyr og store gode lokaler. Vi prøver å gi størst mulig variasjon og bredde på tilbudet slik at alle finner noe de liker.

– Vi satser nå veldig sterkt på lavterskeltilbud for å få folk i gang. Vi har nettopp igangsatt det vi kaller temakvelder. Dette er gratis for alle medlemmer. Første kveld er allerede overbooket, men blir det plass, får ikke-medlemmer mulighet til å delta. Kursene er rullerende og går over en måned.

– Temaene omfatter «råd for å komme i gang», målsetting og motivasjon, kostholdsråd, treningslære, kardio- og styrketrening, og en kveld med rullerende tema, hvor vi vil velge nye tema hver måned. For eksempel vil det å gi kundene mer detaljkunnskap om hvordan det kan få full utnyttelse av utstyret vi har være et spennende tema. Kardioutstyret for eksempel, har jo så mye mer å tilby enn kun Quickstart.

– Hvem er din største konkurrent?

– Det er nok Puls’n i nabobygda Skodje, men konkurranse er bra og det er flott at vi får mange i nærområdet i aktivitet sammen!

– Hvem skal svare på disse spørsmålene neste gang?

– Det skal Sindre Østebø Thomsen, daglig leder av Warehouse Gym i Ålesund.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]