annonse

annonse

Stafetten med Vibeke Lugg, HiYoga Schultzgate

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Treningsindustrien.no tar pulsen på senter-Norge.

I Stafetten svarer senterledere eller daglige ledere ved landets treningssentre på kjappe spørsmål om seg og sitt, før pinnen overleveres til nestemann. Stafetten lever sitt eget liv og plutselig er den hos deg… Vi er nå i Oslo

Navn: Vibeke Lugg

Stilling: Senterleder

Senter: HiYoga Schultzgate

Fikk stafettpinnen fra: Kjerstin Åfløydal

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Hvor mange medlemmer har dere?

– Vi har ca. 1300 medlemmer. De fleste er add-on medlemmer. Det betyr at de er medlemmer både på Hiyoga og SATS. Siden vi har samme moderselskap får de en pakkepris på begge medlemskapene. Fordelingen på rene HiYoga og add-on er ca. 40/60.

– Hvor mange er aktive?

– Vi har godt besøkt hele tiden, de fleste av våre medlemmer er her hver uke. Jeg vil tippe at 70 prosent av medlemmene våre er her regelmessig. Siden våre medlemmer kun går på klasser og ikke løfter vekter, er de mer trofaste mot sine lærere. Du får et forhold til yogalæreren din som du ikke får andre steder.

– Årlig omsetning på senteret?

– Det kan jeg dessverre ikke si noe om.

– Prosentandel av omsetning i PT-salg?

– Vi har fem PT-er, men PT utgjør bare en ganske liten del av omsetningen. Vi hjelper gjerne folk i gang med yoga, så klarer de seg selv når de føler seg trygge nok til å gå på timer.

– Mest populære gruppetime på senteret?

– Vi har godt besøk på nesten alle timene våre. Vi har stor variasjon på timeplanen; om vinteren er det veldig populært med hot timer, men Ashtanga er stødig høyt oppe hver dag. Det er dedikerte yogaelever som er her daglig.

– Ellers er det Yin og Vinyasa som alltid er populært. Samtidig satser vi på spesialklasser som MediYoga og Jivamukti også, der er vi ganske unike med stor variasjon på timeplanen.

– Trener du med eller uten gadgets (og i så fall, hva)?

– I yoga bruker vi ikke så mye utstyr, i de rolige timene benytter man gjerne bolstere og tepper. Ellers er det kun blokker som blir brukt hvis man trenger litt modifikasjoner. Jeg personlig foretrekker å bruke minst mulig utstyr i timene.

– Hvordan skiller senteret seg ut fra konkurrentene?

– Vi er jo en rent yogasenter, og vi er sannsynligvis Norges eneste yogasenter som er bygget spesielt til formålet. Vi har ingen speil i salene, ingen vinduer og vi har tregulv. Stemningen er rolig og dempet og det er godt og varmt her. Du føler at du kommer inn i en egen SPA-verden. Vi skiller oss markant ut fra andre treningssentre, noe som også er vårt mål og hensikt.

– Hvem er din største konkurrent?

– Vårt mål er å være best på yoga og ha en åpen dør for alle. Her skal du føle deg sett og velkommen likegyldig om du er helt ny eller har praktisert i mange år.  Vi merker ikke så stor variasjon om det er sommer eller vinter – yogafolk praktiserer uansett, det er en del av hverdagen.

– Samtidig blir det stillere i feriene når folk reiser bort. Vi har timer hele sommeren og i alle ferier. SATS har mange yogatimer, men vi er likevel et helt annet tilbud på yoga, så de som egentlig er en konkurrent blir istedenfor som en verver til oss. Liker du yoga er det best hos oss.

– Hvem skal svare på disse spørsmålene neste gang?

– Det skal  Wivi Aulesjord, senterleder på YaYoga Holmestrand.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]