annonse

annonse

Stafetten med Nina Kjoshagen, FSC Mysen

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Treningsindustrien.no tar pulsen på senter-Norge.

I Stafetten svarer senterledere eller daglige ledere ved landets treningssentre på kjappe spørsmål om seg og sitt, før pinnen overleveres til nestemann. Stafetten lever sitt eget liv og plutselig er den hos deg… Vi er nå i Mysen.

 Navn: Nina Kjoshagen

Stilling: Daglig leder

Senter: Family Sports Club Mysen

Fikk stafettpinnen fra: Anders Viken

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Hvor mange medlemmer har dere?

– Vi pleier å ha opptelling på fredager, og sist jeg talte opp hadde vi 1297 medlemmer. Jeg tror dessuten at noen nye er kommet til etter det.

– Hvor mange er aktive?

– Det er ganske mange. Jeg tipper mellom 80 og 85 prosent.

– Årlig omsetning på senteret?

– Vi omsetter for 6 millioner i året.

– Prosentandel av omsetning i PT-salg?

– Våre personlige trenere jobber via sine enkeltmannsforetak, så selv har jeg null i omsetning på PT. Men de to PT-ene hos meg gjør det veldig bra og de omsetter for tilsammen 2,5 millioner i året.

– Mest populære gruppetime på senteret?

– Nå er det yoga. Den kom omsider til Mysen i fjor, og det har tatt helt av…

– Trener du med eller uten gadgets?

– Jeg har omtrent alle de duppeditter du kan tenke deg; fit-bit, den feteste Suunto-klokken og mer til. Jeg synes det er veldig morsomt å loggføre, men jeg har ikke tid nok til å sette meg inn i alle funksjonene. Det blir på en måte en halvveis utnyttelse. Men det er veldig gøyale ting, og jeg synes det hadde vært kjempekult å kunne kjøpt en fit-bit i gull…

– Hvordan skiller senteret seg ut fra konkurrentene?

– Alt utstyret vårt er nytt, og bygget var nytt for fem år siden. Det er en bygning som jeg selv har vært med og planlegge, utelukkende med tanken på at det skal være et treningssenter. Vi prosjekterte litt for stort i forhold til lille Mysen, men jeg ville ha en såpass dimensjon for å «skremme» bort konkurrentene. Jeg regner derfor med at det ikke vil dukke opp en betydelig konkurrent rett rundt hjørnet. Forøvrig er det gullende rent hos meg. Vaskedamen min gjør en fantastisk jobb, noe alle medlemmene kommenterer.

– Hvem er din største konkurrent?

– Det er fremfor alt sofaen! Vi har et Mudo-senter i nærheten, men de er spesialisert på kampsport og jeg føler ikke at de er en direkte konkurrent til meg.

– Hvem skal svare på disse spørsmålene neste gang?

– Det skal Arne Gjulem, daglig leder av Family Sports Club i Rakkestad.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]