annonse

annonse

Stafetten med Pål Hauge, Studio Jobbsprek

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Treningsindustrien.no tar pulsen på senter-Norge.

I Stafetten svarer senterledere eller daglige ledere ved landets treningssentre på kjappe spørsmål om seg og sitt, før pinnen overleveres til nestemann. Stafetten lever sitt eget liv og plutselig er den hos deg… Vi er nå i Oslo.

Navn: Pål Hauge

Stilling: Daglig leder og en av tre eiere

Senter: Studio Jobbsprek Aker Brygge

Fikk stafettpinnen fra: Øyvind von Streng-Alfheim

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Hvor mange medlemmer har dere?

– Vi har ca. 750 medlemmer på løpende medlemskap for egentrening og gruppetrening, 120 all inklusive medlemmer, og en del kunder som kjøper personlig trening uten å være medlemmer.

– Hvor mange er aktive?

– Vi har en veldig selvstendig og bevisst medlemsmasse, og omtrent samtlige er aktive. Det er et av målene våre – vi jobber direkte og indirekte for at medlemmene skal være aktive. 100 prosent av all inklusive medlemmene er aktive og trener hos oss to ganger per uke – da med PT. Egentrening kommer i tillegg.

– Årlig omsetning på senteret?

– Ca. 25 mill. i 2017.

– Prosentandel av omsetning i PT-salg?

– All inklusive og personlig trening utgjør 75 prosent av omsetningen

– Mest populære gruppetime på senteret?

– Det er uten tvil løpetimene våre! The Pit, som er vår nysatsing, har også fått veldig god mottagelse og er en populær time!

– Trener du med eller uten gadgets (og i så fall, hva)?

– Haha, vet ingen som er dårligere på dette enn meg. Prøvde løpe-app en periode; Motiverende i starten, men ble veldig fort skikkelig slitsomt, ettersom jeg ikke greide å dy meg og stadig skulle løpe fortere og lengre. Hadde ikke selvkontroll til å bruke den slik den skal. Så nei, absolutt ingen gadgets, foruten mobilen til å spille musikk.

– Hvordan skiller senteret seg ut fra konkurrentene?

– Vi fokuserer veldig på kvalitet og kompetanse i alle ledd. «Value for money & time» gjennomsyrer alt vi gjør, fra rigging av lokalet med utstyr, valg av øvelser, gruppetimer, kundeservice, etc. Vi er lokalisert i store og lyse lokaler sentralt på Aker Brygge. Det er et fortrinn å ligge veldig nær manges arbeidsplass.

– Vi har spesialisert oss på å levere et tilpasset produkt til mennesker som ønsker lav terskel og tilrettelagt og effektiv trening. Kultur er viktig for oss! Vi verdsetter mennesker og fokuserer veldig på at alle skal bli sett og at de skal få en bedre hverdag sammen med oss.

– Vi strekker oss hver dag veldig langt for at kundene skal ha gode opplevelser samt at de som jobber hos oss skal ha en friksjonsfri hverdag med mye å gjøre, få faglig oppfølging og ha det hyggelig på jobb. Vi har færre PT-er som jobber flere timer per dag, fordi vi tror man blir best som PT ved å jobbe mye og ha mange kunder.

– Hvem er din største konkurrent?

– Vi jobber med å snu holdningene til dem som jobber på og rundt Aker Brygge. Veldig mange har lokale treningssentre. Men hvorfor trene på ditt lokale treningssenter der du bor når du ofte kommer sent hjem og treningen blir saldert bort pga. familiære forpliktelser både på kveld og helg?

– Mange har fleksible jobber der man faktisk kan trene i arbeidstiden. Å komme hjem til ektefelle og barn ferdigtrent med god energi og godt humør er jo drømmen for alle parter. Så konkurrentene våre er dårlige vaner, lokale treningssenter og sofaen.

– Hvem skal svare på disse spørsmålene neste gang?

– Det skal et fyrverkeri av en mann: Tom Erik Oxholm, Sports Club Akropolis Drammen.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]