annonse

annonse

Stafetten med Skjalg Dreyer, Stamina Trening

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Treningsindustrien.no tar pulsen på senter-Norge.

I Stafetten svarer senterledere eller daglige ledere ved landets treningssentre på kjappe spørsmål om seg og sitt, før pinnen overleveres til nestemann. Stafetten lever sitt eget liv og plutselig er den hos deg… Vi er nå i Bodø.

Navn: Skjalg Dreyer

Stilling: Regionleder

Senter: Stamina Trening i region Nord-Sør

Fikk stafettpinnen fra: Tom Erik Oxholm

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Hvor mange medlemmer har dere?

– Vi har 12 600 medlemmer i hele regionen, fordelt på 11 sentre: 8 450 i Bodø, 1 100 på Fauske, 450 på Rognan og 2 600 i Mo i Rana.

– Hvor mange er aktive?

– Statistikken vår forteller at vi har 16 100 senterbesøk. Det er snittbesøk per medlem på 1,3 treninger i uken. Veldig mange av medlemmene våre er aktive med andre ord, over 90 prosent vil jeg tro.

– Årlig omsetning på senteret?

– Vi har en årlig omsetning i regionen på 64 millioner. Den er fordelt på 13,5 mill. i Mo i Rana, 2,5 mill. på Rognan og 5 mill. på Fauske. Bodø er fordelt på to senterledere og syv sentre med totalt 43 mill. i omsetning: 26 mill. på City Nord, spektrum og 17 mill. på Mørkved, Jensvoll og Tverlandet.

– Prosentandel av omsetning i PT-salg?

– I øyeblikket ligger den på 7,8 prosent, og den er stigende. Etter undersøkelser vi har gjort, sier 30 prosent av våre medlemmer at de kan tenke seg å kjøpe PT 1:1 eller Duo. 70 prosent kunne tenkt seg å kjøpe PT i gruppe. Her ser vi et stort potensiale. Det er sosialt og artig og trene sammen med andre.

– Mest populære gruppetime på senteret?

– Noen gruppetimer utpeker seg. Det er fullbooket og vi har ventelister: Det gjelder styrke- og kondisjonstreningen Tabata. Vi har «Hardhausen» og Body Balance, Group Cycling – Intervall og Fun timer på sykkel. I tillegg har vi et nytt konsept med smilepuls for Godt Voksne som er blitt kjempepopulært.

– Trener du med eller uten gadgets (og i så fall, hva)?

– Absolutt med! Jeg bruker pulssystemet fra Polar. Det er motiverende og inspirerende, gir god kontroll og kvalitetssikrer treningen.

– Hvordan skiller senteret seg ut fra konkurrentene?

– Vi er opptatt av å skape gode opplevelser. Vi har kjempedyktige instruktører som byr på seg selv, og vi har høyt kompetente PT-er som hjelper medlemmene med å nå sine mål. Vårt vertskap er førstelinja, bidrar til gode treningsopplevelser på sentrene. Medarbeiderne har godt humør og glimt i øyet og de holder senterne ryddige og rene.

– Hvem er din største konkurrent?

– Vi trener jo for å få et langt og godt liv. Vi vil bidra til å forandre folks livsstil og gi medlemmene energi i hverdagen. Så vår største konkurrent er inaktivitet og godstolen. Forøvrig har ikke landets største kjede etablert sentre i vår region, men vi har en del lavpriskonkurrenter rundt oss. Vi opplever at folk prøver ut de rimelige alternativene, for deretter å komme tilbake til oss.

– Hvem skal svare på disse spørsmålene neste gang?

– Det skal regionleder i Vest, Kjell Bjørnar Hatland, i Stamina Bergen og Ålesund.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]