annonse

annonse

Stafetten med Tone Eide, Arena Treningssenter

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Treningsindustrien.no tar pulsen på senter-Norge.

I Stafetten svarer senterledere eller daglige ledere ved landets treningssentre på kjappe spørsmål om seg og sitt, før pinnen overleveres til nestemann. Stafetten lever sitt eget liv og plutselig er den hos deg… Nå er stafettpinnen blitt kastet til Stavanger – igjen.

Navn: Tone Eide

Stilling: Daglig leder

Senter: Arena Treningsenter

Fikk stafettpinnen fra: Sissel Knudsen

VÅRE ANNOSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Hvor mange medlemmer har dere?

– Vi har to sentre og tilsammen 4200 medlemmer

– Hvor mange er aktive?

– Nå i høysesongen er veldig mange aktive, det varierer med sesongene. Januar, februar, mars og april er alltid best. Folk ønsker komme i form og se bra ut til sommeren…

– Årlig omsetning på senteret?

– Vi har budsjett på i underkant av 20 millioner i 2017.

– Prosentandel av omsetning i PT-salg?

– Det varierer fra senter til senter, men PT utgjør mellom syv og ti prosent

– Mest populære gruppetime på senteret?

– Det er mange forskjellige interesser og vi passer på at så mange som mulig får det tilbudet de ønsker. Vi er jo fullservicesenter og legger stor vekt på et variert og oppdatert tilbud. De mest populære, nye trendene nå er de korte intervallene; heat-trening som heter Grit og Sprint. I den andre enden har vi økt interesse for yoga og body balance. Mot sommeren kommer naturlig økt interesse for løping og sykling, så da vurderer vi løpetimer og spinning-timer ut i fra belegget og øker tilbudet der folk kommer.

– Trener du med eller uten gadgets?

– Jeg liker gadgets, men når jeg trener på senteret ønsker jeg å ha fokus på medlemmene og være tilgjengelige for dem fremfor å være opptatt av en duppeditt. Når jeg trener alene, eller er aktiv ute i skog og mark, tar jeg gjerne på meg en pulsklokke for å følge litt med.

– Hvordan skiller senteret seg ut fra konkurrentene?

– Vi er veldig opptatt av den menneskelige faktor og legger stor vekt på god kontakt med medlemmene. På Arena føler vi oss som en eneste stor familie. Vi er et fullsortimentsenter og personale betyr mye for miljøet på senteret.

– Hvem er din største konkurrent?

– Vi har mange lavprissentre i nærheten, og endel medlemmer som ikke ønsker et utpreget sosialt miljø velger å gå dit. Lavprissentrene konkurrerer også med priser som vi ikke kan matche. Et fullsortimentsenter er jo naturligvis dyrere enn en nøkkelgym. Men vi har fullt fokus på kompetanse og mennesker, og medlemmer som har vært innom lavpris kommer gjerne tilbake til oss.

– Hvem skal svare på disse spørsmålene neste gang?

– Det skal Jorunn Foss på Skullerud Sport Senter.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]