annonse

annonse

Stafetten med Tonje T. Skistad, Ullern Trening

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Treningsindustrien.no tar pulsen på senter-Norge.

I Stafetten svarer senterledere eller daglige ledere ved landets treningssentre på kjappe spørsmål om seg og sitt, før pinnen overleveres til nestemann. Stafetten lever sitt eget liv og plutselig er den hos deg… Vi er nå i Oslo.

Navn: Tonje Tovan Skistad

Stilling: Senterleder og medeier

Senter: Ullern Trening

Fikk stafettpinnen fra: Hilde Groven

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Hvor mange medlemmer har dere?

– Vi åpnet i 2015 og er et relativt nystartet senter. Per i dag har ca. 1 450 medlemmer.

– Hvor mange er aktive?

– Litt over 80 prosent.

– Årlig omsetning på senteret?

– I år lander vi antagelig på rundt 9,2 millioner, og sammenlignet med i fjor har vi økt omsetningen med over 50 prosent.

– Prosentandel av omsetning i PT-salg?

– PT-andelen er helt oppe i 20 prosent. Det skyldes nok at vi har et bra PT-team og vi fokuserer veldig på en-til-en salg og er dyktige på service.

– Mest populære gruppetime på senteret?

– Voksentimene; shapeworkout er de mest populære, og vi har fire timer per uke med over 50 stykker i klassene.  Ellers er omnia-timene våre, som er personlige trenergrupper, populære, samt zumba og slynge.

– Trener du med eller uten gadgets?

– Lite gadgets må jeg innrømme, men jeg bruker MyWelness Cloud og loggfører all treningen min. Man vil jo selvfølgelig ha med seg poengene, eller moves som vi kaller det.

– Hvordan skiller senteret seg ut fra konkurrentene?

– Vi er personlige og jobber en-og-en. Både drifterne og vi som eier selskapet jobber alle på gulvet; I resepsjonen, gruppetimer og PT-funksjoner. Vi gjør alt selv, også vaskingen av lokalene. Vi har et veldig godt miljø blant ansatte og medlemmer, de berømmer også den lette, uhøytidelige atmosfæren som de kanskje ikke er vant til i andre sammenhenger.

– Det slår vel hull på myten om at vestkantfolk er formelle og utilnærmelige. Vi vektlegger det sosiale, inviterer til julelunsjer og finner gjerne en ideell formiddag for å drikke Prosecco og spise gjærbakst…   Vi jobber hver dag etter vår visjon: Din lokale møteplass for en bedre hverdag – vi ser hele deg.

– Hvem er din største konkurrent?

– Elixia er nok den største, men vi går ikke rundt og tenker på det. Vi har nok med å fortelle hvor vi befinner oss. Har nettopp flyttet inn i de fineste lokalene i Norge, i samme bygg som Selvaags hovedkontor.

– Hvem skal svare på disse spørsmålene neste gang?

– Det skal Siv Elisabeth Boge Rong på Sprek og Blid.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]