annonse

annonse

Stamina Group får ny eier

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Norvestor kjøper 100 prosent av aksjene i Stamina Group fra Herkules.

Stamina Group har vært gjennom en omfattende restrukturering hvor man blant annet har solgt ut treningsdivisjonen. I dag framstår gruppen som et rendyrket selskap innen bedriftshelsetjeneste, lederutvikling og rehabilitering, ifølge en pressemelding.

LES OGSÅ: Norsk Treningshelse kjøper Stamina Trening

– Et godt arbeidsmiljø blir i økende grad en nøkkelfaktor for å styrke helse, sikkerhet og engasjement på arbeidsplassen, men et godt arbeidsmiljø bidrar ikke bare til at ansatte får det bedre. Det bidrar til økt effektivitet og lønnsomhet og til å løse en av nåtidens store helseutfordringer i form av frafall fra arbeidslivet, sier administrerende direktør Eskild R. Larsen i Stamina Group.

Han ser fram til å videreutvikle Stamina og realisere selskapets vekststrategi i Norge og Sverige i samarbeid med Norvestor.

Ser betydelige muligheter

– Skillet mellom jobb og privatliv viskes i økende grad ut. Vi tror dette vil føre til at arbeidsgivere er motivert til å ta mer ansvar for de ansattes helse, sier partner Henning Vold i Norvestor Equity.

– Vi har fulgt markedet for bedriftshelsetjenester over tid og er imponert og hvordan Stamina og Avonova har utviklet seg. Vi ser betydelige muligheter gjennom å utvide de tradisjonelle BHT-områdene og ser fram til å samarbeide med ledelsen for å gi virksomheter og deres ansatte verktøy for å ta ansvar for egen helse, fortsetter han.

LES OGSÅ: Norske ledere må legge til rette for at ansatte trener

Stamina Group består av Avonova, Sveriges nest største bedriftshelsetjeneste, og Stamina Helse, Norges største bedriftshelsetjeneste. Stamina Helse har 550 ansatte, mer enn 50 kontorer rundt om i landet og en markedsandel på 23 %.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]