annonse

annonse

Stamina Trening dropper iQey

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Det ble bråk da Stamina Trening krevde ekstragebyr for utvikling av ny app – nå har de gått bort fra den.

Det skriver Tønsbergs Blad.

Det ble debatt da Norges nest største treningssenterkjede sendte ut et nyhetsbrev med informasjon om at medlemmene må betale 250 kroner ekstra fordi kjeden skal fortsette sine investeringer på it-siden.

LES OGSÅ: Ekstragebyr skaper bråk for Stamina Trening

Den gang forsvarte Stamina kostnaden med at de skulle satse massivt på nye IT-løsninger. Stamina har vært pilotkunde for iQey siden starten, og dette skulle Stamina videreutvikle og satse tungt på.

LES OGSÅ: Stamina digitaliserer medlemsmassen

Avviklet samarbeid

– Det at Stamina tar betalt for disse tjenestene gjennom kundeforholdet, legger ikke vi oss opp i, eller ønsker å kommentere. Men det er interessant å se at en stor aktør bekrefter prispunktet som vi har satt i markedet for iQey sin teknologi, da dette underbygger den verdien for medlemmer, og dermed senteret, som ligger i systemet iQey har utviklet, sa daglig leder Gerwin Quak i iQey til treningsindustrien.no tidligere i saken «iQey endrer forretningsmodell – vil dele inntekten med kundene».

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Stamina sine planer om å videreutvikle applikasjonen har nå blitt skrotet, ifølge Tønsbergs Blad.

Avisen skriver at flere medlemmer på Stamina Trening har mottatt en mail fra iQey om at samarbeidet deres med Stamina har blitt avviklet.

Over sommeren bytter Stamina Trening navn til Family Sports Club etter at de to kjedene fant sammen tidligere i år.

LES OGSÅ: Norsk Treningshelse kjøper Family Sports Club

– Vil skje mye

Daglig leder i Stamina Trening, Arne Instebø, forteller til avisen at de ønsker å levere egne og skreddersydde produkter til sine medlemmer.

– Produktene vil bli lansert i forbindelse med omprofilering over sommeren. Fra høsten av vil alle våre medlemmer også oppleve en massiv revitalisering av sentrene med nytt utstyr og utbedrede lokaler. Det vil skje mye i vår treningssenterkjede fremover og våre 70.000 medlemmer kan glede seg til å ta del i en utvikling som ingen i vår bransje har vært i nærheten av tidligere, sier Instebø til Tønsbergs Blad.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]